De Bresser Verhuizingen - Transport Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen
exit menu bresser

Aanpak tijdens het Coronavirus

Wij begrijpen dat een fysieke afspraak momenteel niet de voorkeur heeft, maar snappen dat de verhuizing gewoon door moet gaan en gepland moet kunnen worden als het zover is!

Door middel van een video survey kunnen wij op afstand met u digitaal door de woning lopen. We stemmen face 2 face de verhuizing af, u kunt ons alles laten zien en dan volgt de offerte alsnog binnen 24 uur.
Vraag een video survey aan middels ons aanvraag formulier.

Eerste maand gratis opslag

Weet dat we ook gewoon door blijven gaan met verhuizen, met de gepaste maatregelen voglens de richtlijnen vanuit het RIVM.

Mocht u het huis uit moeten maar door deze omstandigheden niet goed kunnen doorstromen naar uw volgende woning? Wij bieden u de eerste maand GRATIS opslag aan, om u bij te staan in deze ongewone tijd. 

Verfrissende service (los te boeken voor bedrijven)

Desinfectie 
Wij bieden de mogelijkheid om tegen zeer lage kosten dagelijks/wekelijks/maandelijks uw werkplekken, overige ruimtes en contactpunten te desinfecteren door middel van elektro statische reiniging met desinfectie middel. We doen dit met speciale apparatuur welke al bij meerdere zakelijke klanten succesvol is toegepast.

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw vloeren een uitgebreide onderhoudsbeurt te geven. We kunnen dit desgewenst gefaseerd in uw kantoor inplannen. Alle soorten vloeren kunnen wij middels onze professionele reiniging service weer in perfecte staat brengen.

Kantoor meubilair

Wellicht is uw kantoor minder bemand dan eerst. Een mooi moment om de bureau stoelen van een diepte reiniging te voorzien. Zo zijn de stoelen straks weer 100% schoon als uw personeel weer in volle bezetting op kantoor aanwezig is.

Is een deel van uw meubilair nu tijdelijk, of misschien definitief, overbodig? De Bresser biedt de mogelijkheid om uw meubels tijdelijk op 1 locatie op te laan. De meubels worden geregistreerd in onze online portal welke u op elk moment kan raadplegen. Zijn er meubels definitief overbodig geworden? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om deze meubels voor u op te kopen tegen eerlijke prijzen. 

Interesse of benieuwd naar de tarieven en voorwaarden? Neem dan contact met ons op via info@debresser.nl

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons je huis zien
3 Ontvang een offerte