exit menu bresser

Beter te vroeg dan te laat

Zakelijke verhuizingen lopen soms onnodig vertraging op, omdat er op het laatste moment toch nog iets verandert. Het is en dermate groot project, dat de facilitair manager al gauw bepaalde zaken over het hoofd kan zien. Hij heeft ondertussen immers ook andere dingen om aan te denken. De zakelijke verhuizing komt daar dan nog eens bij. Hij denkt bijvoorbeeld niet aan een back-up plan voor de route van de oude naar de nieuwe locatie.

Beter te vroeg dan te laat – en te vroeg bestaat niet

Zo vroeg mogelijk professionele verhuizers inhuren bij een zakelijke verhuizing zorgt dat dergelijke problemen voorkomen kunnen worden. En als niet worden voorkomen, hoeft u zich er in ieder geval geen zorgen over te maken. Het verhuisbedrijf regelt namelijk alles. Het is een totaaloplossing. Maar veel mensen denken bij een verhuisbedrijf aan de mensen die uw spullen van A naar B brengen. Terwijl de hulp bij verhuizen veel verder gaat.

Verhuizers inhuren bij een zakelijke verhuizing kunt u beter te vroeg doen dan te laat. Door in een vroeg stadium van de verhuizing de juiste partij in te schakelen, scheelt dat achteraf namelijk veel overlast. Als u op tijd begint, biedt dat voordelen.

Geen probleem met beschikbaarheid

Als u er vroeg bij bent, is de kans kleiner dat de ideale verhuizer niet beschikbaar is op de door u gewenste data. Zeker als uw verhuizing gepland staat tussen mei en september, wanneer het meest verhuisd wordt. De beste verhuizers worden immers het vroegst geboekt. Op het laatste moment kunnen goede verhuizers misschien nog wel helpen, als u heel veel geluk heeft. Maar dan geniet u niet van de uitstekende voorbereiding die ze kunnen bieden.

 

Tijdig verhuizers inhuren geeft hun meer tijd

Verhuizers inhuren in een vroeg stadium zorgt ook dat ze meer tijd hebben om alles voor te bereiden. De voorbereiding voor een grote verhuizing kan namelijk maanden duren. Alle objecten moeten geïnventariseerd worden. Hoeveel vrachtwagens zijn er nodig? Is er genoeg ruimte om te laden en te lossen? En kan de vrachtwagen nog wel keren op de parkeerplaats? Welke (extra) verzekeringen heeft het verhuisbedrijf nodig? Al met al zorgt een langere voorbereidingstijd dat uw verhuizing soepel verloopt.

Zo vroeg mogelijk verhuizers inhuren

Kortom, hoe vroeger mensen of bedrijven verhuizers inhuren, des te beter ze geholpen worden. Voorbereiding is alles in dit werk, zeker bij zakelijke verhuizingen. Er is dan ook geen tijdsindicatie wat betreft hoeveel maanden van tevoren u een verhuisbedrijf moet inschakelen. Als het mogelijk is beginnen we al een jaar van te voren bij grote verhuizingen. Het simpele antwoord is dan ook: gewoon zo vroeg mogelijk!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons je huis zien
3 Ontvang een offerte