Storage

Professional mover with
modern and conditioned storage

Storage

Sometimes, in case of a renovation, for example, you lack space. In that case, it can be useful to be able to store your furniture and other belongings somewhere. As a professional mover, we offer modern and conditioned furniture storage in closed containers. Your furniture will be stored fully humid-free, at room temperature, and be secured electronically.

Storage spaces

Get in touch

Do you have questions or would you like a quote? Please contact us and we will help you within 24 hours.

Offerte Opslag
Geïnteresseerd in
Geïnteresseerd in

Storage options

There are various options for storing and/or moving your household effects. Choose what suits you best.

Via de Full service opslag van De Bresser wordt een spannende verhuizing een ontspannende bezigheid, u hoeft zich nergens meer druk over te maken.

De Bresser heeft meerdere ervaren inpakkers in dienst welke uitstekend in staat zijn om al uw spullen veilig in te pakken. Dit in combinatie met onze ervaren verhuizers is dit een garantie voor een succesvolle verhuizing. Wij zorgen ervoor dat de container op de juiste manier wordt geladen zodat we bij het lossen weten wat waarheen moet.

Op het moment dat u de inboedel terug wil hebben geeft u gewoon een seintje, mocht de datum voor lossen nog niet afgesproken zijn. Dan plannen we samen een afspraak in om de container zo snel mogelijk te komen lossen en weer volledig uit te pakken.

Bij de mogelijkheid inboedelopslag pakt u zelf de nodige kleine spullen in. Op de dag van de verhuizing komt De Bresser de container voor u inladen. U hoeft zelf niks meer te doen. Onze verhuizers hebben al jarenlang ervaring met het inpakken van containers en zullen er alles aan doe om te zorgen dat uw spullen in dezelfde staat uit de container komen als dat ze erin zijn gegaan. Op de dag van de verhuizing zullen de verhuizers de benodigde materialen bij zich hebben om al u spullen goed te verpakken en veilig te vervoeren.

Op het moment dat u de inboedel terug wil hebben geeft u gewoon een seintje, mocht de datum voor het lossen nog niet afgesproken zijn. Dan plannen wij een afspraak in om de container zo snel mogelijk te komen lossen.

Het kan natuurlijk zijn dat u liever alles zelf doet en alleen maar een plek voor opslag nodig heeft. Ook hierin kan De Bresser u helpen. Wij bieden u dan twee mogelijkheden aan.

  1. Wij zetten een container voor u woning neer. Deze container laadt u dan zelf vol met uw familie, kennissen en vrienden. Op het moment dat de container geladen is belt u op naar onze binnendienst en zorgen wij ervoor dat de container opgehaald wordt en veilig wordt opgeslagen.
  2. Op 1 van onze vestigingen laadt u zelf een container welke daarna in de opslag geplaatst wordt.

Wanneer u klaar bent om de spullen weer te ontvangen neemt u gewoon contact op met de binnendienst en wordt er zo snel mogelijk een afspraak gepland voor het lossen. Ook dan komt een chauffeur van De Bresser de container voor de deur afzetten en kunt u hem zelf leeghalen. Wanneer de container leeg is komen wij hem weer ophalen.

Receive your quote via our video chat

Schedule a video chat

Show us your home

Receive your quote