exit menu bresser

Duurzame stadslogistiek

Wanneer u in Nederland leverancier bent van goederen, dan komt hier een stuk logistiek bij kijken. Het ene bedrijf heeft de logistiek in eigen handen, terwijl andere bedrijven het transport van hun goederen uitbesteden aan een extern transportbedrijf. Dit laatste geval is altijd een slimme keuze, omdat u hiermee kosten kunt besparen. U hoeft zelf geen wagenpark aan te houden, u bent geen personeel kwijt voor de logistiek en u weet dat een extern transportbedrijf gespecialiseerd is in professioneel vervoer. Nederland kent veel grote en kleine steden waar uw goederen geleverd moeten worden. Door middel van stadslogistiek worden goederen vaak op bestelling geleverd. Maar dit is niet altijd een duurzame wijze van stadslogistiek. Stadslogistiek is een initiatief vanuit PostNL, waarbij de focus ligt op duurzame logistiek. PostNL heeft namelijk het streven dat in 2025 binnen 25 binnensteden alle busjes uitstootvrij kunnen rondrijden.

Verantwoorde distributie met duurzame stadslogistiek

Steeds meer bedrijven letten op duurzaamheid. Dit is onderdeel van de bewustwording, waardoor de consument vaker op zoek gaat naar duurzame bedrijven voor hun producten en diensten. Als u duurzaamheid ook hoog in het vaandel heeft staan, dan mag de logistiek hier niet in achter blijven. Dit is nog niet altijd even gemakkelijk, helemaal als u externe transporteurs gebruikt. Bij De Bresser kan gegarandeerd worden dat uw goederen door middel van duurzame stadslogistiek op de plek van bestemming arriveren. Goederen worden niet meer apart binnen de steden vervoerd, maar verzameld in een centrale opslagplaats. Van hieruit worden meerdere goederen gebundeld en door middel van duurzame stadslogistiek in de steden geleverd. Het aantal ritten in de binnensteden wordt tot een minimum beperkt en hiermee vindt er minder uitstoot van CO² plaats. Kies ook voor duurzame stadslogistiek als u een duurzame leverancier wilt zijn.

Stadslogistiek duurzaam door De Bresser

U kunt als bedrijf nog zo duurzaam bezig zijn, wanneer u geen zicht heeft op hoe duurzaam het vervoer van uw goederen is, kan dit reputatieschade betekenen. U maakt wellicht reclame als duurzame leverancier, maar ondertussen worden uw goederen door vervuilende vrachtwagens naar het leveradres gebracht. Ga daarom in zee met De Bresser. Wij garanderen stadslogistiek die duurzaam is. Onze stadshub, van 5000m2, is gevestigd in Tilburg. Vanuit moderne elektronische hallen en 6 laad docs, verzamelen en bundelen wij goederen. Op deze manier kunnen wij in één rit meerdere adressen in dezelfde stad afgaan. Hierdoor kunnen wij wel zorgen voor een verminderende CO² uitstoot, goed voor het milieu en voor uw imago. Deze hub is de crossdock voor een breed scala goederen die worden verzonden naar regio’s binnen Nederland en zelfs door geheel Europa. Bent u als bedrijf ook geïnteresseerd? Zou u willen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn? Dan kunt natuurlijk u altijd contact opnemen door een mail te sturen naar info@debresser.nl of te bellen naar +31 (0)13 - 52 82 372

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte