De Bresser Verhuizingen - Transport Uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen
exit menu bresser

Logistieke dienstverlening

Als organisatie bent u misschien opzoek naar een bedrijf die voor u de logistieke dienstverlening kan verzorgen en beheren. Dit bespaart u veel tijd en het gebeurd met veel inzicht & expertise!

Central Warehouse Tilburg

Bij de Bresser zijn er een aantal mogelijkheden voor het logistieke proces van uw organisatie. Het ligt er natuurlijk aan wat uw wensen zijn en waar het product heen moet.

Vanuit het Central Warehouse in Tilburg kunt u uw voorraad bij ons opslaan en deze kan beheerd worden via onze software Online Order Entry, vanuit daar kunt u goederen beheren en aansturen voor een logistiek proces. Wij kunnen ook producten verpakken en ompakken om het zo veilig naar de betreffende locatie te transporteren.

Simply Mile

De Bresser is een Simply Mile punt, dat houdt in dat zij bijdragen aan stadsdistributie, goederen worden ontvangen, opgeslagen en zo worden ritten gebundeld om het aantal ritten in de stad te beperken. Op deze manier komt er minder fijnstof vrij, CO2 neutraal en minder transportbewegingen in steden. Vervolgens worden producten van verschillende leveranciers gebundeld. Deze worden gezamenlijk in een logische rit bezorgd. Op deze manier wordt de uitstoot van vachtwagens beperkt wat beter is voor het milieu.

Nationaal en internationaal

Vanuit Tilburg het hart van de BeNeLux kan de Bresser wereldwijd logistieke processen verzorgen. Er worden wekelijks ritten gereden naar Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. Wij kunnen logistieke processen verzorgen naar elk land van de wereld. Over de weg, via de lucht en over zee. Niets is voor ons teveel!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
U kan ons mailen naar info@debresser.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in voor u!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons je huis zien
3 Ontvang een offerte