exit menu bresser

Meubeltransport Amersfoort

Met de vlam in de pijp scheuren wij door stad, land én Europa om uw meubels op hun eindbestemming te krijgen. Meubeltransport Amersfoort bij De Bresser staat garant voor een snelle en efficiënte service in geheel Europa. En of het nu gaat om een klein pakketje of uw complete (zakelijke) inboedel: wij zorgen dat het geregeld wordt. Met meer dan 100 jaar ervaring in de verhuisbranche durven we namelijk best te zeggen dat we gespecialiseerd zijn in het vervoeren van meubels en het regelen van de logistiek. Zelfs de (tijdelijke) opslag van meubels kunnen wij voor u verzorgen!

Meubeltransport Amersfoort bij De Bresser

Naast dat wij het meubel transport Amersfoort snel en efficiënt voor u regelen, zijn wij servicegericht. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te ondersteunen en te zorgen voor tevreden klanten. Wij bieden u hierom zowel een standaard service als een full-service. Bij een standaard service vervoeren wij meubels van of naar Amersfoort voor u. Bij een full-service zorgen wij er tevens voor dat de meubels verpakt worden. Op de eindbestemming kunnen we het meubilair uitpakken, de montage verzorgen en zullen wij het inpakmateriaal weer netjes mee terug nemen. Deze optie is ideaal bij een (internationale) verhuizing of een andere grote klus! 

Snel, efficiënt en servicegericht meubel transport Amersfoort

Niet onbelangrijk: wat kost transport meubels Amersfoort? Op onze website kunt u een inschatting maken van de prijzen door een berekening te maken. In de praktijk blijkt deze berekening echter niet altijd even precies te zijn. Daarom raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij zullen vervolgens een afspraak maken voor een videogesprek. Tijdens dit videogesprek laat u ons de inboedel zien en vertelt u meer over uw wensen. Aan de hand hiervan kunnen wij een nauwkeurige offerte opsturen! Heeft u interesse? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze klantenservice! 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte