exit menu bresser

Meubeltransport Amsterdam

Logistieke processen en meubeltransport Amsterdam? Dat zijn de sterke punten van De Bresser. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het vervoeren van meubels. Wij vervoeren zowel meubelstukken van particulieren als van zakelijke klanten. Denk hierbij aan (internationale) verhuizingen, bestellingen uit een webshop maar ook aan zakelijk meubilair zoals medisch meubilair, schoolmeubilair of horeca meubilair. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos! Naast dat wij meubels van en naar Amsterdam vervoeren, rijden wij tevens diverse routes in de rest van de Benelux en Europa.

De Bresser: logistieke processen en meubeltransport Amsterdam

Om het meubel transport Amsterdam zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden wij u diverse extra services. Denk hierbij aan het inpakken van het meubilair maar ook aan het uitpakken en monteren van het meubilair op locatie. Wij zorgen hierbij voor alle details en nemen natuurlijk ook het inpakmateriaal weer netjes mee. Een andere interessante optie die wij u bieden is het beheren en aansturen van het logistieke proces. Op deze manier weet u precies waar het meubilair zich bevindt en op welk moment u het op de eindbestemming kunt verwachten. 

Efficiënt geregeld: meubel transport Amsterdam

Heeft u vragen over transport meubels Amsterdam? Dan kunt u ons snel en eenvoudig bereiken via de telefoon, e-mail of chat. U kunt ook het online contactformulier invullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen. Tot slot vindt u veel praktische informatie op deze website. Zo verzorgen wij niet alleen transport meubels Amsterdam, maar kunt u bij ons ook terecht voor opslag en logistieke oplossingen. Ons enthousiaste team staat u met veel plezier te woord en helpt u (en uw meubilair) graag op weg. Tot ziens bij De Bresser! 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte