exit menu bresser

Meubeltransport Apeldoorn

Meubeltransport Apeldoorn goed regelen? Dat doet u met behulp van De Bresser. Wij zijn een verhuisbedrijf gespecialiseerd in het vervoeren van diverse soorten meubels, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij vervoeren met zorg en aandacht zowel uw inboedel als speciaal meubilair vanuit bijvoorbeeld uw horecazaak, medische kantoor of school. Naast dat wij over de benodigde kennis en ervaring beschikken, zijn wij een enthousiast en servicegericht team. Wij streven naar een perfecte uitvoering en klanten die 100% tevreden zijn. Pas als de meubels veilig van of naar Apeldoorn zijn gebracht en u blij met ons bent, zullen wij met een goed gevoel huiswaarts keren.

Meubeltransport Apeldoorn goed regelen

Onze werkwijze voor meubel transport Apeldoorn is simpel. In ons logistiek centrum in Tilburg kunnen wij (indien gewenst) uw meubels verpakken. Vervolgens gaan we voor u op pad. Ondertussen kunt u het logistieke proces volgen, beheren en aansturen met behulp van onze moderne software. Maakt u gebruik van onze full-service? Dan zullen we op de eindbestemming tevens de meubels voor u uitpakken, monteren en het inpakmateriaal weer meenemen. Deze optie is ideaal tijdens een verhuizing maar ook als u bijvoorbeeld meubels verkoopt en uw klanten een optimale service wilt bieden. 

Onze werkwijze voor meubel transport Apeldoorn

Wilt u een offerte voor transport meubels Apeldoorn ontvangen? Dat kan door contact met ons op te nemen. Wij zullen vervolgens een afspraak maken om de meubels te bekijken en uw wensen te bespreken. Om snel en efficiënt te werken, kan deze afspraak via een videogesprek plaatsvinden. Vervolgens stellen we een op maat gemaakte offerte voor u op. Bent u akkoord? Dan bespreken we de laatste details om het transport vlekkeloos te laten verlopen. Heeft u interesse in een offerte of heeft u nog vragen voor ons? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Ons team helpt u graag. 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte