exit menu bresser

Meubeltransport Arnhem

Meubeltransport Arnhem en omgeving is iets waar wij bij De Bresser onze specialiteit van gemaakt hebben. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring met het vervoeren van allerlei soorten meubels naar binnen- en buitenland. Dankzij onze expertise en ervaring gaan we vanuit ons logistieke centrum in Tilburg efficiënt en vakkundig aan de slag. Of het nu gaat om een internationale verhuizing of een verzending uit uw (online) winkel: wij zorgen ervoor dat de meubels veilig op hun eindbestemming aan komen. Wij vervoeren diverse pakketten van en naar Arnhem. Zowel in ons eigen land als in de rest van de Benelux en geheel Europa zijn wij actief.

Ruim 100 jaar ervaring met meubeltransport Arnhem

Tijdens het meubel transport Arnhem, denken we niet alleen aan de meubels maar ook aan u! Zo bieden wij onze klanten graag de beste service. Dit doen we onder andere door middel van een moderne software waarmee u de logistiek zelf kunt verzorgen. Een andere optie is om gebruik te maken van onze full-service. Dit houdt in dat wij de meubels voor u verpakken, vervoeren en op de plaats van bestemming klaar maken. Zo kunnen we de meubels uitpakken, monteren en het overige materiaal weer meenemen. Let op: deze service is beschikbaar binnen de Benelux. Buiten Europa is full-service op aanvraag. 

Beste service voor meubel transport Arnhem

Wilt u weten hoe transport meubels Arnhem precies in zijn werk gaat? Neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op. Ons enthousiaste team vertelt u graag meer over onze werkwijze en de verschillende diensten die wij u aanbieden. Zo bieden wij u tevens de optie om gebruik te maken van onze opslag en logistieke oplossingen. Voor een offerte op maat raden we u aan om contact met ons op te nemen. Onze expert zal vervolgens een afspraak maken om de meubels te bekijken (via een videogesprek of tijdens een persoonlijk gesprek). Onze contactgegevens vindt u hier terug op onze website! 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte