exit menu bresser

Meubeltransport België

De Bresser is een ervaren, enthousiast en vakkundig internationaal verhuisbedrijf. Zo rijden wij elke week meerdere routes door de Benelux én zijn we actief in de rest van Europa. Voor meubeltransport België bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven helpen we graag bij verhuizingen of het vervoeren van meubilair. Qua meubilair kunt u denken aan uw inboedel maar ook aan restaurant meubilair, schoolmeubilair, hotel meubilair, medisch meubilair of luxe meubilair. Wij vervoeren alles professioneel en met de benodigde zorg en liefde. Wij zorgen voor de perfecte uitvoering en een fijne rit!

Ervaren en vakkundig meubeltransport België

Onze werkwijze voor meubel transport België kan geheel worden aangepast aan uw wensen. Zo kunnen wij het meubilair van A naar B vervoeren, maar ook een full-service aanbieden. Dit houdt in dat wij helpen met het inpakken van de meubels en op plaats van bestemming de meubels uitpakken, monteren en het inpakmateriaal weer voor u opruimen. Op deze manier wordt een internationale verhuizing een stuk makkelijker of kunt u uw klanten in het buitenland een complete service bieden. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze werkwijze of benieuwd bent wat onze full-service precies inhoudt.  

Offerte transport meubels België

Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van transport meubels België? Vraag dan direct een offerte aan. Afhankelijk van uw meubilair en de service die u wenst zullen wij een offerte op maat maken. De offerte stellen wij op door een videogesprek in te plannen of bij u langs te komen. Tot slot raden wij u aan om rond te kijken op onze website voor meer informatie of om ons direct te contacteren als u vragen heeft. U kunt onze enthousiaste medewerkers bereiken via de telefoon, e-mail, het contactformulier of de chat. Graag tot ziens bij De Bresser! 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte