exit menu bresser

Meubeltransport Breda

Bent u op zoek naar een ervaren, deskundig en enthousiast transportbedrijf? Maak dan kennis met het team van De Bresser. Wij zijn gespecialiseerd in meubeltransport Breda en omstreken. Zo rijden wij wekelijks meerdere routes door de Benelux en komen we met grote regelmaat in de rest van Europa. Onze chauffeurs selecteren we op hun rijvaardigheid en betrouwbare karakter maar ook op hun kwaliteiten als handyman. Hierdoor brengen we de spullen van A naar B én kunnen we meubels direct voor u uitpakken en monteren als u dat wenst. Wel zo handig!

Meubeltransport Breda bij De Bresser

Voor meubel transport Breda kunnen zowel B2B als B2C bij ons terecht. Ook kwetsbare meubels of complexe meubelstukken uit uw bedrijf vervoeren wij met de benodigde aandacht en liefde. Ondertussen heeft u de mogelijkheid om het transport op de voet te volgen. Dankzij onze moderne software kunt u vanuit huis de logistiek beheren, aansturen en volgen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Met name voor (online) webwinkels is deze software een uitkomst. Heeft u een internationale verhuizing op de planning staan? Dan kunt u bij De Bresser tevens terecht voor een (tijdelijke) opslag van uw goederen. 

Meubel transport Breda voor B2B en B2C

Transport meubels Breda brengt een stuk meer met zich mee dan veel mensen denken. Speciaal daarom vindt u hier op onze website meer informatie én leuke podcasts over ons en onze werkwijze. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gewoon even contact met ons op. Via de e-mail, telefoon, chat of het contactformulier staat ons team u graag te woord of kunnen we een afspraak maken. Zo stellen wij een offerte op door een videogesprek in te plannen of bij u langs te komen. Wij hopen u snel te mogen begroeten bij De Bresser! 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte