exit menu bresser

Meubeltransport Den Haag

Het vervoer van medisch meubilair, school meubilair, hotel meubilair, luxe meubilair, restaurant meubilair of gewoon uw inboedel: dat is in het kort waar De Bresser u mee kan helpen. Wij verzorgen professioneel, snel en efficiënt het meubeltransport Den Haag. Of u nu naar het buitenland vertrekt of in eigen land blijft, wij nemen het vervoer van de goederen voor u uit handen. Wij bieden onze diensten aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Naast dat wij zeer flexibel werken, hebben wij een ruime ervaring als verhuisbedrijf. Bij ons is uw meubilair sowieso in goede handen!

Meubeltransport Den Haag: voor zakelijke en particuliere klanten

De Bresser verzorgt meubel transport in en rondom Den Haag, de Benelux en Europa. Wekelijks rijden we meerdere routes door Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast gaan we op zeer regelmatige basis naar verschillende Europese landen. Ook voor internationaal transport bent u bij ons dus aan het juiste adres. Hierbij kunt u gebruik maken van onze standaard service maar ook van een full-service. De full-service betekent dat wij tevens helpen om de spullen in te pakken, uit te pakken, te monteren en het afvalmateriaal weer meenemen. U zult zien dat met hulp van ons enthousiaste en ervaren team de klus zo geklaard is! 

Meubel transport Den Haag, Benelux en Europa

Wilt u meer weten over transport meubels Den Haag? Kijk dan rond op onze website. Hier vindt u veel informatie over het meubel transport en over onze overige diensten als opslag en logistiek. Als u vragen heeft of direct een offerte wilt opvragen, kunt u ons natuurlijk altijd contacteren. Onze gezellige medewerkers helpen u graag op weg. Twijfel dus niet en bel ons op, stuur ons een e-mail, chat met ons of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden uw vragen of plannen direct een afspraak in voor een kennismaking of om een op maat gemaakte offerte voor u samen te stellen.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte