exit menu bresser

Meubeltransport Dordrecht

De Bresser is uw partner in full-service meubeltransport Dordrecht. Wat dit precies betekent? Dat is simpel. Wij zorgen ervoor dat al uw meubilair (zowel zakelijk als privé) van A naar B wordt gebracht. Doordat wij elke week meerdere routes door de Benelux rijden, kunnen wij kleinere pakketten vaak snel en efficiënt vervoeren. Grote meubelstukken, complete inboedels en pakketten in de rest van Europa zullen wij uiteraard ook – in overleg met u – snel en veilig naar hun eindbestemming brengen. U kunt ervoor kiezen om de meubels zelf te verpakken, maar u kunt dit ook aan ons uitbesteden. Tot slot kunt u ervoor kiezen om de meubels ook weer door ons te laten uitpakken en installeren op locatie.

Full-service meubeltransport Dordrecht

Bij De Bresser hebben we meer dan 100 jaar ervaring met meubel transport Dordrecht. Dankzij onze ruime ervaring en kennis zijn wij echte professionals op het gebied van meubel transport te noemen. Dit resulteert in tevreden klanten én een perfecte uitvoering. Goed om te weten: bij ons zijn zowel bedrijven als particulieren van harte welkom. Heeft u een (internationale) verhuizing op de planning of bent u bijvoorbeeld bezig met het opstarten van een bedrijf? Maak dan gebruik van onze opslag. Op deze manier kunt u uw meubels eenvoudig (tijdelijk) stallen op een goed gecoördineerde en veilige plek. 

Perfecte uitvoering: meubel transport Dordrecht

Meer informatie over transport meubels Dordrecht vindt u op onze website. Lees bijvoorbeeld meer over de full-service die wij bieden of onze overige werkzaamheden als logistiek centrum en opslag. Voor een offerte of als u vragen heeft, kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Onze klantenservice is onder kantoortijden bereikbaar via de telefoon of chat. Natuurlijk kunt u ons ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wij zullen u zo snel mogelijk een reactie sturen of een afspraak met u maken voor een face-to-face gesprek of een videobelletje. Wij hopen u snel te mogen begroeten bij De Bresser!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte