exit menu bresser

Meubeltransport Drachten

Meubeltransport in en rond Drachten komt nauw kijken. Naast dat u zeker wilt weten dat uw meubels veilig en zonder beschadigingen aan komen op de eindbestemming, wilt u genieten van een goede service. De Bresser biedt u de perfecte uitvoering en een volledige service. Zo kunnen wij de meubels niet alleen vervoeren maar (indien gewenst) ook inpakken, uitpakken, monteren en het inpakmateriaal weer opruimen. Daarnaast kunt u tijdens de rit de regie houden door de meubels te volgen en de logistiek te beheren. Bij De Bresser zijn zowel zakelijke als particuliere klanten van harte welkom voor vervoer in de Benelux en de rest van Europa.

Meubeltransport Drachten bij De Bresser

Om het meubel transport Drachten vlekkeloos te laten verlopen, sturen wij enkel enthousiaste en ervaren chauffeurs op pad met de vrachtwagen (en uw inboedel). Daarnaast hebben wij als verhuisbedrijf ruim 100 jaar ervaring. Wij kennen de fijne kneepjes van het vak, weten op welke details we moeten letten én kennen de routes in binnen- en buitenland uit ons hoofd. Bij ons hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Tot slot werken we graag met moderne innovaties. Zo beschikken we over een professionele software waarmee u de logistiek kunt aansturen en beheren.

Vlekkeloos meubel transport Drachten

Heeft u interesse om het transport meubels Drachten aan ons uit te besteden? Kijk dan rustig rond op onze website voor meer informatie of contacteer direct een van onze enthousiaste medewerkers. Wij helpen u graag en kunnen tevens een op maat gemaakte offerte voor u maken. Hiervoor plannen we een videogesprek of een afspraak in, waarbij onze expert een blik op de meubels zal werpen. Vervolgens laten we u precies weten wat de kosten zullen zijn. U bereikt ons team via de e-mail, telefoon, het contactformulier of u kunt (onder kantoortijden) direct met ons chatten. Wij horen graag snel van u!  

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte