exit menu bresser

Meubeltransport Eindhoven

Al decennia lang verzorgen wij bij De Bresser meubeltransport Eindhoven. Ook kwetsbare of onverpakte meubels vervoeren wij met de benodigde aandacht en zorg. Niet alleen zorgen wij dat uw meubilair snel en efficiënt op de eindbestemming terecht komt, we zorgen er ook voor dat u als klant tevreden bent. Wij hebben service namelijk hoog in het vaandel staan! Precies om deze reden bieden we niet alleen een standaard service, maar ook full-service. Hierbij zorgen we ervoor dat de meubels worden ingepakt maar ook worden uitgepakt en gemonteerd op de plaats van bestemming.

Al decennia lang meubeltransport Eindhoven

De Bresser verzorgt meubel transport Eindhoven vanuit het logistieke centrum in Tilburg. Door onze centrale ligging, vervoeren wij uw meubilair snel en efficiënt door de gehele Benelux. Daarnaast rijden we regelmatig routes door de rest van Europa. Een (zakelijke) verhuizing naar Zuid-Europa coördineren? Spullen verkopen of opkopen in Oost-Europa? Wij helpen u graag met de logistiek en zorgen voor een perfecte uitvoering. Goed om te weten: wij maken gebruiken van een moderne software waarmee u vanuit Eindhoven (of een andere locatie) de logistiek kunt beheren en aansturen. Zo behoudt u – ook op afstand – de volledige controle over de verzending. 

Meubel transport Eindhoven vanuit ons logistieke centrum

Wilt u meer weten over transport meubels Eindhoven? Kijk dan hier rond op onze website. Hier leest u meer over onze diensten als opslag en logistiek centrum. Daarnaast vindt u praktische informatie over onze werkwijze bij het transporteren van meubels. Tot slot vindt u online al onze contactgegevens en kunt u kennis maken met ons team. Misschien vindt u het leuk om bijvoorbeeld naar een podcast te luisteren waarin wij ons voorstellen en meer vertellen over de geschiedenis van De Bresser. Bent u enthousiast geworden? Vraag dan direct een offerte aan!  

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte