exit menu bresser

Meubeltransport Enschede

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf die meubeltransport Enschede voor u kan uitvoeren? Maak dan kennis met De Bresser. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring als verhuisbedrijf en kennen zowel Nederland als Europa op ons duimpje. Wij brengen uw meubels (verpakt en onverpakt) snel en efficiënt van en naar Enschede. Bij ons kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten terecht voor het vervoer van meubels. Ideaal als u bijvoorbeeld een verhuizing op de agenda heeft staan of als u meubels wilt verzenden naar klanten, vrienden of familie. Naast dat wij ‘gewoon’ meubilair vervoeren, kunt u bij ons ook terecht voor het transport van bijvoorbeeld medisch of hotel meubilair.

Professioneel en betrouwbaar bedrijf voor meubeltransport Enschede

De vakmannen van De Bresser hebben maar één doel: tevreden klanten. Dankzij onze perfecte uitvoering zorgen we ervoor dat uw meubels veilig op hun eindbestemming aankomen. Daarnaast kunt u bij ons een extra service bij boeken. Ons team helpt u bijvoorbeeld graag met het inpakken van het meubilair, het uitpakken en monteren van de meubels op locatie en het meenemen van het inpakmateriaal. Wel zo handig als u zelf niet aanwezig bent op de eindbestemming, wilt genieten van extra comfort of uw klanten een complete service wilt bieden.

Perfecte en volledige service voor meubel transport Enschede

Naast dat wij het transport meubels Enschede voor u regelen, kunt u bij ons terecht voor opslag en logistieke oplossingen. Op onze website kunt u meer lezen over onze diensten en direct kennis maken met ons team. Heeft u vragen of wilt u graag een vrijblijvende kennismaking plannen? Twijfel dan niet en neem contact op met ons enthousiaste team. Wij zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon, chat of het contactformulier. Wij staan u graag te woord en kunnen eventueel direct een afspraak maken voor een videogesprek of face-to-face meeting. Graag tot ziens bij De Bresser! 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte