exit menu bresser

Meubeltransport Groningen

Met ruim 100 jaar ervaring, is De Bresser uw partner voor meubeltransport Groningen. Wij vervoeren zowel uw inboedel als medisch meubilair, hotel meubilair, schoolmeubilair of luxe meubilair veilig en professioneel van A naar B. Naast dat onze ervaren chauffeurs garant staan voor een efficiënte rit, bieden wij u de beste service. Ons doel is niet voor niets een perfecte uitvoering en het tevreden maken van onze klanten. Goed om te weten: wij verzorgen meubeltransport voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast dat wij actief zijn in Nederland, rijden wij ook met veel plezier door de rest van Europa.

Meubeltransport Groningen bij De Bresser

Om het meubel transport Groningen zo goed mogelijk te laten verlopen, bieden wij u diverse extra opties. Zo kunt u dankzij onze professionele software uw meubels volgen en de logistiek beheren. Daarnaast kunt u een full-service boeken waarbij we de meubels niet alleen vervoeren maar ook de meubels voor u inpakken, uitpakken, monteren en het inpakmateriaal voor u opruimen. Tot slot kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld de opslag van goederen, hulp bij (internationale) verhuizingen en kunnen wij de logistiek voor u verzorgen. Dankzij deze uitgebreide service, is De Bresser de beste optie als het om vervoer van meubilair gaat! 

Full-service meubel transport Groningen

Wilt u meer informatie over transport meubels Groningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag via de telefoon, e-mail of chat. Tevens kunnen wij contact met u opnemen als u het contactformulier invult. Wilt u graag een offerte opvragen? Dan plannen we graag een videogesprek of een face-to-face ontmoeting in. Tot slot kunt u hier op deze website een globale prijsopgave krijgen van onze diensten, én meer lezen over onze werkzaamheden in de logistiek. Graag horen we van u! 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte