exit menu bresser

Meubeltransport Leiden

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf en een partner in full-service logistiek? Maak dan kennis met het team van De Bresser. Wij zijn gespecialiseerd in meubeltransport Leiden. Wij opereren hierbij zowel op lokaal als nationaal en internationaal niveau. Zo vervoeren wij de meubels met veel zorg en aandacht binnen ons eigen land en rijden we met grote regelmaat diverse routes door Europa. Op één van deze routes nemen we graag uw (zakelijke) meubilair mee of kunnen we een bestelling bij uw klanten bezorgen. Door onze ruime ervaring, zijn de opties eindeloos!

Gespecialiseerd in meubeltransport Leiden

Naast dat wij meubel transport Leiden verzorgen naar diverse bestemmingen, bieden wij u extra services aan. Denk hierbij aan onze full-service waarbij we de goederen tevens inpakken, uitpakken en monteren. Daarnaast kunnen we de helpende hand bieden door de logistiek te coördineren of een (tijdelijke) opslag te bieden voor het meubilair. Houdt u graag zelf de controle? Dan kunt u met behulp van onze professionele software de goederen volgen, aansturen en beheren. Met name voor bedrijven, zoals online woonwinkels, is deze mogelijkheid ideaal. U kunt op deze manier bijvoorbeeld uw klanten snel en eenvoudig op de hoogte houden van de status van het pakket. 

Extra opties voor meubel transport Leiden

Als u meer wilt weten over transport meubels Leiden, raden we u aan om een kijkje te nemen op onze website. Hier leest u alles wat u moet weten over ons en onze werkwijze. Daarnaast kunt u ons natuurlijk direct contacteren via de e-mail, telefoon, het contactformulier of de chat. Wij helpen u graag en kunnen een afspraak inplannen met onze expert. De expert kan u (door middel van een persoonlijk gesprek of een videocall) precies vertellen hoe het meubeltransport voor u zal uit pakken en wat de kosten hiervan zouden zijn. 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte