exit menu bresser

Meubeltransport Luxemburg

De Bresser is uw partner voor meubeltransport in Europa. Zo verzorgen wij met veel plezier meubeltransport Luxemburg. Wij kennen de wegen naar Luxemburg op ons duimpje en hebben jarenlange ervaring als verhuisbedrijf. Niet alleen zorgen wij ervoor dat uw meubels veilig op de plaats van bestemming aankomen, wij bieden u (indien gewenst) een full-service. Dit houdt in dat wij de meubels niet alleen vervoeren, maar ook voor u kunnen in- en uitpakken, monteren én het inpakmateriaal weer kunnen meenemen. U hoeft dankzij ons ervaren team zelf (bijna nergens) meer aan te denken!

Meubel transport Luxemburg voor particulieren en bedrijven

Bij De Bresser verzorgen we meubel transport Luxemburg voor zowel particulieren als bedrijven. Zo helpen we graag bij een internationale verhuizing of kunnen wij verpakte en onverpakte meubels bezorgen bij uw klanten in Luxemburg. Speciaal voor de thuisblijvers maken we gebruik van een professionele software. Met deze software kunt u uw pakket volgen, beheren en aansturen. Zo kunt u zelf de logistiek organiseren en de regie strak in handen houden. Uiteraard zorgt ons team vervolgens voor de rest. Bij ons rekent u namelijk altijd op de perfecte uitvoering en tevreden klanten.

Wat kost transport meubels Luxemburg?

De allerbelangrijkste vraag misschien wel: wat kost transport meubels Luxemburg bij De Bresser? Het antwoord is uiteraard afhankelijk van diverse factoren. Wij bieden u daarom de optie om snel en eenvoudig via een videogesprek een offerte aan te vragen. Tijdens dit gesprek zullen wij de goederen bekijken en wat vragen stellen. Aan de hand van deze informatie stellen we een persoonlijke offerte op. Wilt u een afspraak maken voor dit videogesprek? Of heeft u vragen over ons verhuisbedrijf of onze werkwijze? Contacteer ons dan direct. Onze medewerkers helpen u graag. U bereikt De Bresser via de chat, e-mail, telefoon of het contactformulier.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte