exit menu bresser

Meubeltransport Nijmegen

De Bresser is uw partner voor meubeltransport in en rondom Nijmegen. Wij vervoeren zowel B2B als B2C meubilair naar binnen- en buitenland. Zo hebben wij meerdere routes binnen de Benelux en rijden wij binnen de rest van Europa. Onze vakmannen zijn niet alleen ervaren chauffeurs, aangekomen op de eindbestemming kunnen wij u van de juiste service voorzien. Denk hierbij aan het uitpakken van het meubilair, het verzorgen van de montage en het weer opruimen van het inpakmateriaal. Door deze volledige en professionele service hoeft u zelf (bijna) nergens meer aan te denken. Wij zorgen dat alles tot in de details geregeld wordt!

Uw partner voor meubeltransport Nijmegen

Bij De Bresser verzorgen we met de juiste zorg en aandacht meubel transport Nijmegen. Wij vervoeren zowel verpakt als onverpakt meubilair. Daarnaast vervoeren wij niet alleen uw inboedel bij bijvoorbeeld een (internationale) verhuizing maar ook schoolmeubilair, hotel meubilair, medisch meubilair en luxe meubilair. Dankzij onze moderne software kunt u de goederen altijd op de voet volgen. Wij bieden u zelfs de optie om de logistiek vanuit huis te beheren of aan te sturen. Zo weet u niet alleen precies waar uw meubels zijn en wanneer ze op de eindbestemming aankomen, maar kunt u ook tijdens het gehele proces de regie houden. 

Meubel transport Nijmegen met zorg en aandacht

Wilt u meer informatie over het transport meubels Nijmegen bij De Bresser? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen een op maat gemaakte offerte voor u opstellen. Hiervoor plannen we bij voorkeur een videogesprek in of komen we bij u langs om het meubilair te bekijken. U bereikt ons enthousiaste team via de telefoon, e-mail, chat of het contactformulier op deze website. Tot slot kunt u hier op deze website een kijkje nemen als u meer wilt weten over ons en de overige diensten die wij aanbieden. Zo verzorgen wij tevens logistiek en opslag.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte