exit menu bresser

Meubeltransport Roermond

Bij meubeltransport Roermond komt soms net iets meer kijken dan u van tevoren verwacht had. Want naast dat de meubels van A naar B gebracht moeten worden, moeten ze natuurlijk ook heelhuids aankomen. En het inpakken en uitpakken van meubels? Dat is iets wat met zorg en aandacht moet gebeuren. Bij De Bresser bieden wij u daarom graag de helpende hand. Zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor het transport van meubels. Wij vervoeren goederen binnen Nederland vanuit ons logistieke centrum in Tilburg. Daarnaast rijden we meerdere routes in de rest van Europa.

Meubeltransport Roermond: van A naar B

Bij De Bresser doen we ons best om meubel transport Roermond zo makkelijk mogelijk te maken. Afhankelijk van uw wensen kunnen we het meubilair enkel vervoeren, maar ook een full-service bieden. Full-service houdt in dat we de meubels tevens inpakken, uitpakken en monteren op locatie. Dankzij ons ervaren, deskundige en enthousiaste team wordt dit in een handomdraai geregeld. Een andere service waarmee we ons onderscheiden is de mogelijkheid om de logistiek te beheren vanuit uw thuisbasis. Zo kunt u de logistiek aansturen én weet u altijd precies waar in het proces het meubilair zich bevindt. 

Meubel transport Roermond zo makkelijk mogelijk gemaakt

Het voordeel van uw transport meubels Roermond uitbesteden aan De Bresser? Dat is dat wij jarenlange ervaring hebben als verhuisbedrijf. Wij gaan hierdoor efficiënt en vakkundig te werk. Daarnaast is onze service compleet en praktisch. Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen? Twijfel dan niet en neem gewoon even contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen! Wij zijn te bereiken via de e-mail, chat, telefoon of het online contactformulier. Wij hopen u snel te begroeten bij De Bresser! 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte