exit menu bresser

Meubeltransport Utrecht

Meubels van en naar Utrecht vervoeren? Dat doen we graag bij De Bresser. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf met ruim 100 jaar ervaring met meubeltransport in en rondom Utrecht. Wekelijks rijden we meerdere routes door de Benelux. Daarnaast komen onze vrachtwagens regelmatig in de rest van Europa waardoor ook internationaal vervoer tot onze mogelijkheden behoort. Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom. Zo helpen we u graag bij een (internationale) verhuizing of kunnen we goederen leveren bij uw klanten. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen wij elk soort meubilair veilig en efficiënt van A naar B brengen.

Professioneel en efficiënt meubeltransport Utrecht

Tijdens het meubel transport naar Utrecht snappen wij dat u de touwtjes graag strak in handen wilt houden. Wij maken daarom gebruik van moderne software waarmee u het meubilair kunt volgen en de logistiek kunt beheren en aansturen. Goed om te weten: wij vervoeren zowel verpakt als onverpakt meubilair. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het vervoeren van bijvoorbeeld uw inboedel maar ook medisch meubilair, horeca meubilair, luxe meubilair of schoolmeubilair. Alle goederen vervoeren wij met liefde, zorg en efficiëntie. Ons doel? Dat is een perfecte uitvoering én tevreden klanten! 

Transport meubels Utrecht en meer

Naast transport meubels Utrecht, bent u bij ons welkom voor opslag en logistiek. Wilt u meer informatie over ons en onze diensten? Neem dan een kijkje op de website. Hier leest u meer over onze werkwijze en kunt u alvast kennis maken met ons enthousiaste team. Uiteraard vindt u online ook onze contactgegevens. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Tot slot bieden wij u graag de optie om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Via de website kunt u bijvoorbeeld een prijs berekenen, maar voor een specifieke prijsopgave raden we u aan om ons te contacteren. Door middel van een videogesprek of een face-to-face meeting maken we graag een op maat gemaakte offerte voor u! 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte