exit menu bresser

Meubeltransport Venlo

Staat er een (internationale) verhuizing op de agenda? Of bent u een koper of verkoper van meubilair? Dan is meubeltransport Venlo een onderwerp waar u zich in moet verdiepen. Zelf meubels vervoeren is namelijk vrij lastig zonder de juiste ervaring, mankracht en (vracht)wagen. Het meubeltransport uitbesteden is een logische keuze, maar wel eentje om weloverwogen te maken. Het transportbedrijf waar u mee in zee gaat moet namelijk wel betrouwbaar, professioneel en efficiënt te werk gaan. U wilt natuurlijk wel dat de meubels heelhuids aankomen op hun eindbestemming en dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Belangrijk onderwerp op de agenda: meubeltransport Venlo

De Bresser is uw partner voor meubel transport Venlo. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring als verhuisbedrijf en kennen de fijne kneepjes van het vak. Naast dat wij precies weten hoe we meubels van A naar B moeten vervoeren, kennen wij de wegen in Europa op ons duimpje. Zo rijden wij meerdere malen door de Benelux en komen wij met grote regelmaat in andere delen van Europa. Op een van deze routes nemen we graag uw meubels mee. Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Onze enthousiaste vakmannen gaan elke uitdaging aan! 

De Bresser: uw partner voor meubel transport Venlo

Wilt u meer weten over het transport meubels Venlo? Neem dan een kijkje op de website of contacteer ons direct. Ons enthousiaste team beantwoordt graag al uw prangende vragen. Daarnaast vindt u het misschien interessant om te weten dat wij u diverse extra opties bieden, zoals een full service waarbij we de meubels niet alleen vervoeren maar ook in- en uitpakken. Iets wat we ook voor u kunnen verzorgen is de opslag van spullen. Wacht dus niet langer en bel ons, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in. Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan! 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte