exit menu bresser

Meubeltransport Zwolle

Verhuizen, een bedrijf opzetten, meubels verkopen of meubels kopen: het zijn allemaal redenen waarom u op zoek kunt zijn naar meubeltransport Zwolle. Bij De Bresser bieden we u graag een oplossing op maat. Naast dat wij zowel B2B als B2C meubilair vervoeren, hebben wij een ruim werkgebied. Zo rijden wij meerdere malen in de week door de Benelux maar zijn we in principe actief in geheel Europa. Een emigratie naar Spanje coördineren of antieke spulletjes uit Frankrijk meenemen naar Zwolle? Het zijn slechts voorbeelden van zaken waarmee wij u kunnen helpen!

Meubeltransport Zwolle voor B2B en B2C

Meubel transport Zwolle pakken wij professioneel, efficiënt en servicegericht aan. Zo vervoeren wij verschillende soorten meubilair en goederen. Of het nu gaat om uw privé inboedel of uw zakelijke apparatuur: wij zorgen dat het veilig aan komt op de eindbestemming. Daarnaast bieden wij u een speciale full-service. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld zorg kunnen dragen voor het inpakken van het meubilair. Ook het uitpakken, monteren en opruimen van het inpakmateriaal op de eindbestemming is iets wat ons ervaren en enthousiaste team graag doet. Onze chauffeurs zijn namelijk niet alleen helden op de weg maar ook echte alleskunners die graag een kast in elkaar zetten! 

Professionele, efficiënte en servicegerichte meubel transport Zwolle

Alles wat u wilt weten over transport meubels Zwolle vindt u terug op onze website. Lees bijvoorbeeld meer over hoe wij te werk gaan en welke extra diensten (zoals opslag en logistiek) wij aanbieden. Op deze website kunt u tevens kennis maken met ons team, meer lezen over onze ruime ervaring en al onze contactgegevens vinden. Heeft u vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Stuur ons dan gerust een e-mail, vul het contactformulier in of chat of bel met onze enthousiaste medewerkers. Graag tot snel bij De Bresser! 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte