exit menu bresser

Onbeschadigde verhuizing

Gaat u verhuizen, dan zijn er honderden dingen waar u aan moet denken. Eén van de belangrijkste dingen is het veilig vervoeren van uw spullen. Al uw meubels en de overige zaken dienen netjes ingepakt te worden om veilig te vervoeren naar uw nieuwe woning. Het liefst zonder ongelukjes of schade. 

Inpakken van uw items

Spullen inpakken is een belangrijk onderdeel van uw verhuizing. Even wat items in een doos gooien zit er niet in. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Deuken en krassen zijn zo gemaakt. U kunt dit voorkomen door uw bezittingen goed in te pakken. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw spullen veilig en wel in uw nieuwe huis komen. Wij van De Bresser kunnen u daar zeker in adviseren en ook onderstaande tips kunnen nuttig zijn.

Verhuisdozen

Uw inboedel beschermen is van cruciaal belang om geen gebroken vazen, defecte apparatuur en kapotte meubels over te houden aan de verhuizing. Ook uw meubilair kan de nodige krassen vertonen na het verhuizen hiervan. Het is verstandig om stevige verhuisdozen te gebruiken om uw spullen in te pakken. Dozen bieden niet alleen bescherming tegen invloeden van buitenaf maar zijn tevens eenvoudig te vervoeren. Ook kunt door middel van stickers die wij u ook vooraf leveren, aangeven wat er in de dozen zit, waardoor het in uw nieuwe woning eenvoudig te bepalen is waar alle spullen heen moeten.

Noppenfolie voor breekbare items

Noppenfolie is eveneens een veelgebruikt item om spullen veilig en wel op bestemming te brengen. Noppenfolie wordt vaak gebruikt als stootkussen, en is ideaal voor het inpakken van bijvoorbeeld servies en glazen. De luchtkussens in de folie vangen eventuele stoten op waardoor uw spullen heel blijven. Noppenfolie is dan ook ideaal voor kleine, breekbare spullen die u niet los in een doos kunt doen.

Verhuisdekens als zachte ondergrond

Naast kartonnen dozen en noppenfolie zijn ook verhuisdekens onmisbaar. Deze dekens worden veelal gebruikt om meubels en andere kwetsbare goederen optimaal te beschermen. Professionele verhuisdekens zijn hiervoor het meest geschikt. Hierbij kunt u kiezen uit opslagdekens, die voornamelijk gebruikt worden voor het beschermen van goederen die in de opslag gaan. Gewone verhuisdekens zijn wat dikker van textuur en beschermen uw goederen tijdens het vervoeren en verhuizen zelf. Een verhuisdeken is ideaal voor het beschermen van uw meubels. Krassen en deuken worden tot het minimum beperkt en ook stootpartijen worden voorkomen.

Diverse verhuismaterialen

Naast het gebruik van verhuisdozen, noppenfolie en verhuisdekens kunt u ook gebruik maken van andere verhuismaterialen en verpakkingsmaterialen. Stevige matrashoezen, snijkarton en inpakpapier beschermen uw bezittingen uitstekend. Een professioneel verhuisbedrijf zoals 
De Bresser weet als geen ander welke verhuismaterialen er nodig zijn om uw bezittingen veilig naar uw nieuwe woning te brengen. Laat onze adviseur u van te voren informeren over de mogelijkheden en wij zorgen dan voor een veilige en snelle overdracht van uw inboedel. 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons je huis zien
3 Ontvang een offerte