exit menu bresser

Stoof & de Bresser gaan verder als één!

In 2017 is Stoof Verhuizingen – Top Movers uit Breda overgenomen door de Bresser Verhuizingen uit Tilburg. Nu, na ruim 3 jaar, gaan we verder als een bedrijf. Twee geweldige familiebedrijven bundelen hun krachten en gaan per 1 juni 2020 samen verder als de Bresser Verhuizingen – Top Movers & Erkende Verhuizers. De Bresser neemt ook het lidmaatschap van Stoof Top Movers over!

Stoof Verhuizingen

70 jaar geleden is Stoof Verhuizingen ontstaan in Breda. In deze jaren heeft Stoof Verhuizingen een grote klantenkring ontwikkeld en in regio Breda een zeer goede naam opgebouwd.

Stoof Verhuizingen heeft een samenwerkingsverband en lidmaatschap met Top Movers Nederland. 

De Bresser Verhuizingen

De Bresser Verhuizingen bestaat al bijna 100 jaar. De Bresser is in 1923 begonnen als vervoersbedrijf met paard en wagen en in de jaren heeft de Bresser zich verder ontwikkeld tot een professionele organisatie met diverse diensten zoals: interne & externe verhuizingen in binnen en buitenland, logistiek proces kunnen zij voor u uit handen nemen, (inboedel) opslag met vele mogelijkheden en de dienst meubeltransport in binnen en buitenland. 

Samen verder!

In 2017 heeft de Bresser Verhuizingen uit Tilburg, Stoof Verhuizingen uit Breda overgenomen. Nu, na ruim 3 jaar gaan zij verder als een mooi, ondernemend en groeiend bedrijf! De Bresser neemt ook het lidmaatschap van Stoof Verhuizingen bij Top Movers Nederland over. Samen met 170 jaar verhuiservaring, vier locaties in Noord-Brabant en met ruim 75 medewerkers staat de Bresser klaar voor uw verhuizing, logistieke dienst, opslag en meubeltransport. 

Verder gaat er niet zoveel veranderen, onze service en diensten blijven zoals u dat gewend bent! 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kan ons mailen naar  info@debresser.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in voor u! 
Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte