exit menu bresser

Verhuizen vanuit een flat

Mensen die in een flat of een ander hoog gebouw wonen en moeten verhuizen, kan de schrik zomaar om het hart slaan. Want hoe gaat u zoiets regelen? De paniek schiet door u heen en u denkt: HELP Ik woon op 10 hoog… Wat nu?

HELP Ik woon op 10 hoog

Met name als u slecht ter been bent of als u geen familie of vrienden hebt die u kunnen of willen helpen, zit u al snel met de handen in het haar. Hoe kunt u deze situatie oplossen?

Als u slecht ter been bent, geen hulptroepen kunt inschakelen raak dan niet in paniek als u  plannen heeft voor een verhuizing. Er zijn oplossingen op maat voor uw verhuisproblemen. Benader bijvoorbeeld de verhuisservice van het professionele verhuisbedrijf De Bresser in. Wij staan snel bij u voor de deur om u te helpen bij het zorgvuldig verhuizen van uw inboedel. Verhuizen van meubels en spullen uit flats of hoge gebouwen is voor ons geen moeilijke opgave. Wij beschikken over uitstekende verhuisliften, een service die veel andere verhuisbedrijven niet bieden.

Professioneel verhuisbedrijf

Woont u in een hoge flat of ander hoog gebouw, als particulier of als bedrijf, en lukt het u niet zelf uw verhuizing te organiseren? Tegen scherpe prijzen verzorgen wij iedere verhuizing, hoe lastig de locatie ook te bereiken is. Hoog in ons vaandel staat onder meer persoonlijke service, veiligheid en de zekerheid dat al uw spullen – hoe zwaar of groot ook – veilig aankomen op de plek waar u ze wilt hebben. Ontdek het gewoon zelf. Neem nu contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie of voor een gratis offerte. Graag tot ziens!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons je huis zien
3 Ontvang een offerte