exit menu bresser

Speciaal voor senioren, en mensen die extra zorg nodig hebben, heeft De Bresser het concept Uw Zorgverhuizer! opgezet.

Deze service houdt in dat wij de volledige verhuizing uithanden nemen. Samen bereiden we alles rustig voor en komen wij uw spullen inpakken, vervoeren, uitpakken, aansluiten en installeren in uw nieuwe woning.

Voor wie is de dienst Zorgverhuizingen bedoeld?

De dienst Zorgverhuizingen is bedoeld voor mensen, met name ouderen, die een zorgzame, menselijke verhuizer zoeken in en rondom Tilburg, Den Bosch en Breda. Onze verhuizer begrijpen dat verhuizen uit de vertrouwde omgeving erg spannend is en emotioneel kan zijn, zowel voor de persoon die verhuist als zijn of haar naasten. Onze medewerkers hebben een speciale zorgopleiding gevolgd, zodat wij precies weten welk zorg vereist is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor de verhuizing vindt een rustige intake plaats. Samen bespreken we uw wensen en bekijken we de mogelijkheden. Wij helpen u in grote lijnen bij het uitzoeken van uw huisraad en zorgen ervoor dat overtollige spullen een bestemming krijgen. Eindeloos gesjouw en geregel blijft uw familie bespaard.

Op de verhuisdag nemen wij de regie en zorgen we ervoor dat al uw spullen verzekerd, geordend en netjes ingepakt op de nieuwe bestemming aankomen. Op de nieuwe bestemming helpen wij ook met het inrichten en instaleren van uw aparatuur. Aan het einde van de dag is uw nieuwe bestemming ingeruimd en is de verhuizing afgerond.

Thebe Extra

Leden van Thebe ontvangen extra ledenvoordeel bij zorgverhuizingen. Klik hier voor meer informatie

 

 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons je huis zien
3 Ontvang een offerte