Verhuizen

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

De opleverdatum is uitgesteld. Wat nu?

Je huis is verkocht of je hebt je huur opgezegd vanaf de gestelde opleverdatum. De nieuwe mensen zijn al een aantal keer langs geweest voor een bezichtig en de hele papierwinkel is al rond. Je hebt super veel zin in je nieuwe huis, maar dan hoor je dat de opleverdatum is uitgesteld naar september in plaats van juni. Wat nu? 

Heeft u meer vragen? Neem contact met ons op

Neem direct contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Onvoorziene kosten

De aannemer of woningbouwcoöperatie is in de meeste gevallen niet verantwoordelijk voor deze onvoorziene kosten. Je zult dus zelf tijdelijk onderdak moeten regelen en de kosten uit eigen zak moeten betalen.

Daarom is het altijd belangrijk dat je bij een huur woning ruim 2 maanden extra rekening houdt met deze onvoorziene omstandigheden. Bij een koop woning is dit natuurlijk anders, je bent afhankelijk van de kopers en hoe snel zij hun huis verkocht hebben. Probeer dit te rekken en maak een plan B!

Plan B

Vraag eens rond in je vrienden- kennissen kring of er iemand een optie heeft voor een aantal maanden tijdelijk onderdak. Wie weet via, via kun je zo voor een vriendenprijsje ergens terecht!

Het is natuurlijk altijd mogelijk om een vakantiehuisje of een stacaravan te huren voor een bepaalde tijd. Je kan natuurlijk niet je gehele inboedel meenemen. Maar gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden om tijdelijk ergens je spullen op te slaan. Doe dit vooral ergens waar alles veilig en droog staat en controleer ook of alles goed verzekerd is. De kosten hiervoor vallen best mee. Huur je tussentijds een andere woning, waar je echt je gehele inboedel mee neemt, dan ben je uiteindelijk vaak veel duurder uit. De combinatie kleinere woning en  tijdelijke opslag voor je inboedel is vaak het goedkoopst.

Bij de Bresser zijn er een tal aan mogelijkheden voor (tijdelijk) inboedel opslag. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt ons mailen naar  info@debresser.nl of bel 013-528 23 72 dan plannen we een vrijblijvend gesprek in voor u!

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

Plan een video chat

Laat ons uw huis zien

Ontvang een offerte