Inkoop en verkoop assets

Assetmanagement

Nieuw

De duurzame
werkomgeving

Ontdek onze nieuwste dienstverlening en geniet van dagelijkse efficiëntie en complete ontzorging. Door bijvoorbeeld het vele thuis werken hebben bedrijven op het moment overtollig meubilair, tijdelijk of definitief. U kunt bij De Bresser deze meubels tijdelijk op 1 locatie op slaan en mocht er al meubilair definitief overtollig zijn, dan bieden wij de mogelijkheid aan om dit voor u op te kopen tegen eerlijke prijzen.

Assets in- en verkopen

Als meubels niet meer in gebruik zijn, bieden we bij De Bresser ook de mogelijkheid om ze een nieuw leven te geven door ze aan te bieden via ons online platform voor circulaire meubels. Ons brede assortiment van gebruikte meubelstukken biedt een eenvoudige en transparante oplossing voor zowel de verkoop als de inkoop van bestaand meubilair. Daarnaast bieden we volledige ondersteuning bij transport, verhuizingen en opslag, als integraal onderdeel van onze complete inventarisatiebeoordeling.

Opslag assets

Als er besloten is dat assets nog waarde hebben, kunnen we de assets opslaan. Samen met jou kijken we naar de houdbaarheid en looptijd van de opslag, zodat we altijd de meest effectieve oplossing kunnen bieden.

Circulair meubilair

In samenwerking met lokale milieustraten en kringloopwinkels zorgen we ervoor dat overgebleven of defect meubilair weer relevant wordt.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?