Circulair meubilair

Assetmanagement

Nieuw

De duurzame
werkomgeving

Ontdek onze nieuwste dienstverlening en geniet van dagelijkse efficiëntie en complete ontzorging. Dankzij één aanspreekpunt die altijd bereikbaar is. We dragen graag samen bij aan een duurzame toekomst, waar circulair meubilair en elektrische voertuigen de norm zijn. We gaan verder dan alleen uitvoering. Bij De Bresser geloven we in totale ontzorging, zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Een tweede leven

In samenwerking met lokale milieustraten en kringloopwinkels zorgen we ervoor dat overgebleven of defect meubilair weer relevant wordt. Door middel van reparaties, renovaties en upcycling geven we meubels een nieuwe kans, waardoor we actief bijdragen aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie. Met ons revitalisatieprogramma streven we naar een duurzamere toekomst waarin waarde behouden blijft en verspilling wordt geminimaliseerd.

Inkoop en verkoop assets

Als meubels niet meer in gebruik zijn, bieden we bij De Bresser ook de mogelijkheid om ze een nieuw leven te geven door ze aan te bieden via ons online platform.

Opslag assets

Als er besloten is dat assets nog waarde hebben, kunnen we de assets opslaan. Samen met jou kijken we naar de houdbaarheid en looptijd van de opslag, zodat we altijd de meest effectieve oplossing kunnen bieden.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?