Veelgestelde vragen

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Des te eerder er een datum bekend is hoe groter de kans is dat de gewenste verhuisdatum vrij is. Onze richtlijn is minimaal 8 weken van tevoren. In de zomerperiode is dit wat langer namelijk 10 weken. Sommige dagen zijn eerder volgeboekt dan andere dagen. Ons advies is als de verhuisdatum bekend is laat het ons zo snel mogelijk weten. De datum kan maar ingepland staan!

Jazeker! Echter is het wel zo dat onze voorkeur uit gaat naar een afspraak bij u thuis. Waarom? We komen graag even rustig inventariseren welke spullen van uw inboedel mee gaan naar de nieuwe locatie. Op deze manier kunnen we ook beter adviseren mochten er grote stukken bij zitten waar bijvoorbeeld: een verhuislift voor nodig is.

Daarbij is een verhuizing vaak een hele ingreep. We kunnen uw vragen beantwoorden en denken met u mee. Elke verhuizing is anders en voor iedereen creëren we maatwerk om alles zo soepel, veilig en schade vrij te laten verlopen.

Mocht u toch een offerte willen ontvangen? Dan kan dat door een e-mail te sturen naar info@debresser.nl we reageren zo snel mogelijk.

Over het algemeen werken wij niet op zaterdagen. Mocht u een speciaal verzoek hebben om uw verhuizing zaterdag uit te laten voeren dan is dat in overleg altijd mogelijk. Echter is het wel zo dat de kosten van een zaterdag verhuizing hoger liggen dan een doordeweekse verhuizing. Voor meer informatie contact ons via info@debresser.nl 

Wanneer u wilt! Wij bezorgen op woensdagen wekelijks in de regio van Tilburg en donderdagen wekelijks in de regio Breda. Als u het prettig vindt om de dozen en toebehoren al weken eerder in huis te hebben om rustig in te pakken dan zorgen we dat alles netjes op tijd geleverd wordt. Bel ons om een afspraak in te plannen. We bezorgen en halen de dozen eenmalig op en af bij u thuis.

Op de verhuisdag is het belangrijk dat u de sleutels van het huis verzameld en bij u houdt in uw handbagage. Neem de meterstanden op en sluit de ramen en deuren. Als de verhuisploeg gearriveerd is neemt de voorman verhuizer de planning met u door en zal hij vragen of er nog bijzonderheden zijn of zaken waar extra aandacht aan besteed moet worden.

Ja en nee. De Bresser Verhuizingen waardeert het zeer dat er een kop koffie of frisdrank is voor de verhuizers op het moment van verhuizen, alles is meer dan welkom!

Bij De Bresser Verhuizingen werken we altijd met een dag planning. Dat betekend dat u een dag voor uw verhuizing hoort vanuit onze afdeling de Binnendienst hoe laat onze verhuisploeg zal arriveren. Ze bellen u altijd tijdig op en informeren hoe de dag er uit zal gaan zien.

We gaan uiteraard netjes met uw spullen om maar het is en blijft mensenwerk waardoor er fouten gemaakt kunnen worden. Schades moeten zo snel mogelijk gemeld worden maximaal binnen 2 weken. Onze collega die verantwoordelijk is voor schades neemt de casus op en gaat hier mee aan de slag en samen zorgen we voor een passende oplossing.

Veelgestelde vragen

Waar kunnen wij je mee helpen? Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?