Handyman services

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Handyman

De Handyman van De Bresser is een professionele ondersteuner van uw facilitaire organisatie. Hij is een specialist die allround inzetbaar is en assisteert bij het optimaliseren en onderhouden van uw pand.

De Handyman van De Bresser zorgt ervoor dat uw uitstraling op niveau blijft. Uiteraard heeft de Handyman een groot praktisch inzicht en gedegen praktijkkennis. Hij beschikt over een volledig op dit werk ingerichte servicewagen. Kortom, beter geregeld met de Handyman services.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Particulier en zakelijk

Een verhuizing is meer dan alleen spullen van A naar B verhuizen. Er zijn altijd klussen ter voorbereiding maar ook ter afhandeling van de verhuizing, want eenmaal op de nieuwe plek aangekomen, is er nog heel veel te doen en moeten de puntjes op de in gezet worden. 

De Handyman van De Bresser kan huismeestertaken uitvoeren en uw aanspreekpunt zijn voor externe leveranciers op uw locatie. Hij kan zalen gereed maken voor vergaderingen, cursussen of recepties. En audiovisuele apparatuur aansluiten, instellen en controleren.

Het lijstje met voorbeelden van klussen welke door de Handyman uitgevoerd kunnen worden is oneindig lang!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?