Duurzaam verhuizen

Verhuizen naar een duurzame toekomst

Duurzame missie

Bij De Bresser werken we dagelijks aan een betere wereld, samen met partners zoals Top Movers. Door gebruik te maken van duurzaam meubilair kunnen we onze CO2-uitstoot met 40 tot 90% verminderen. In onze Circulaire Hub, verspreid over 7.000 m², hebben we al onze circulaire expertise en productiefaciliteiten gebundeld. Hier geven we nieuw leven aan gebruikt meubilair, waardoor we de levensduur ervan verlengen en zo bijdragen aan een circulaire economie. Onze samenwerking met Top Movers werkt goed omdat zij, net als wij gewend zijn te werken met producten die niet nieuw zijn maar waar met respect mee wordt omgegaan.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Top movers

Samen werken aan een betere wereld

Onze samenwerking met Top Movers heeft geleid tot aanzienlijke vooruitgang in het verduurzamen van verhuisprocessen. Een greep uit onze gezamenlijke initiatieven om onze impact op het milieu te verminderen en sociale duurzaamheid te bevorderen

CO2-uitstoot compenseren

Prestatieladder trede 3 certificaat, vanaf februari 2023. Het gaat bij de CO2-Prestatieladder om energiebesparing, CO2-reductie in de keten, en het gebruik van duurzame energie.

Retourname bedrijfskleding

Wij maken gebruik van het retourname serviceprogramma. Kleding die niet meer wordt gedragen, wordt op een verantwoorde manier verwerkt tot een nieuw eindproduct.

Sociale duurzaamheid

Onze werknemers zijn een afspiegeling van de maatschappij. Dat betekent ook dat we rekening houden met individuele wensen, mogelijkheden en behoeften.

Een tweede kans voor textiel en huisraad

In 2023 zijn we gestart met een extra service voor de particuliere markt, waarbij klanten oude huisraad en textiel kunnen meegeven voor een tweede leven.

Duurzame verpakkings-materialen

In 2022 heeft Top Movers met de TU Delft studenten gekeken naar nieuwe, duurzame verpakkingsmaterialen. Het resultaat is de cradle to cradle verhuisdoos.

Slimmere routes en netwerkefficiency

Hoe efficiënter we verhuizen, hoe minder kilometers we maken, dus betrekken wij onze medewerkers in het oplossen van vraagstukken en meedenken in mogelijke oplossingen.

Bedrijfspanden van de toekomst

Bij Top Movers streven wij naar energie neutrale panden. Zo hebben al vele leden zonnepanelen op de panden liggen.

Afvalverwerking

Top Movers verwerkt de verschillende afvalstromen door deze gescheiden aan te leveren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?