Over ons

Full service in logistiek en geweldig in verhuizen.

De Bresser

Over ons

Ons bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar. We zijn in 1923 als vervoersbedrijf begonnen met paard en wagen en hebben ons in de jaren daarna ontwikkeld tot een professionele organisatie met diverse specialismen. De Bresser B.V. is lid van Erkende Verhuizers en Top Movers Nederland.

De rode draad in onze complete dienstverlening is dat we altijd gaan voor 100% tevreden klanten. Daarom is bij ons altijd afspraak = afspraak en staat eerlijkheid voorop. We zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie en blijven onszelf verbeteren.

De Bresser wordt geleid door Tomas en Ineke Brands. Tomas heeft in 2011 de aandelen van de 3e generatie van familie de Bresser overgenomen. Samen zorgen Ineke en Tomas ervoor dat de persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel staan! Tomas in de rol van Algemeen Directeur en Ineke speelt een belangrijke rol bij de binnendienst.

Geschiedenis

De Bresser Verhuizingen BV – Topmovers is ontstaan doordat de zonen Jan en Nico de Bresser in 1983 het bedrijf van hun vader Jan de Bresser hebben overgenomen. Jan de Bresser was een verhuis- en transportbedrijf dat was opgericht door Cis de Bresser in 1923, toentertijd gevestigd aan de Joh. Lenartzstraat te Oisterwijk. Tegenwoordig zitten wij gehuisvest aan de Schijfstraat 13 te Oisterwijk. Dit is parallel aan het spoor, tegenover het station.

De Bresser is Erkende Verhuizer. Dit betekent dat u kiest voor een betrouwbaar verhuisbedrijf. Iedere Erkende Verhuizer voldoet namelijk aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Zo bent u zeker dat al onze medewerkers vakbekwaam zijn zodat uw spullen verantwoord verhuisd worden. Denk hierbij aan aan de veiligheid, uw inboedel en het milieu.

Ons team

Maak kennis met het team van De Bresser. Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Hieronder vind je de mensen die bij ons op kantoor werken. Naast deze enthousiaste medewerkers zijn er ook nog ± 80 mensen in onze magazijnen en onderweg werkzaam.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?