exit menu bresser

Ons bedrijf bestaat al bijna 100 jaar. We zijn in 1923 als vervoersbedrijf begonnen met paard en wagen en hebben ons in de jaren daarna ontwikkeld tot een professionele organisatie met diverse specialismen.

De rode draad in onze complete dienstverlening is dat we altijd gaan voor 100% tevreden klanten. Daarom is bij ons altijd afspraak = afspraak en staat eerlijkheid voorop. We zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie en blijven we onszelf verbeteren.

Organisatie

De Bresser wordt geleid door Tomas en Ineke Brands. Tomas heeft in 2011 de aandelen van de 3e generatie van familie de Bresser overgenomen. Samen zorgen Ineke en Tomas ervoor dat de persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel staan! Tomas in de rol van Algemeen Directeur en Ineke een speelt een belangrijke rol bij de binnendienst.

Verhuizingen

De Bresser Verhuizingen BV - Topmovers & Erkende Verhuizers Oisterwijk is ontstaan doordat de zonen Jan en Nico de Bresser in 1983 het bedrijf van hun vader Jan de Bresser hebben overgenomen. Jan de Bresser was een verhuis- en transportbedrijf dat was opgericht door Cis de Bresser in 1923, toentertijd gevestigd aan de Joh. Lenartzstraat te Oisterwijk. Tegenwoordig zitten wij gehuisvest aan de Schijfstraat 13 te Oisterwijk. Dit is parallel aan het spoor, tegenover het station.

Opslag

Onze geconditioneerde opslag hallen zijn gevestigd in Oisterwijk, Tilburg en Breda. In Oisterwijk hebben wij capaciteit voor zo`n 50 zeecontainers met een variatie van 8 m3, 16 m3 tot 33 m3 inhoud bestemd voor inboedelopslag. Tilrbug heeft een zeer moderne, verwarmde en elektronisch beveiligde hal waar maar liefst 150 zeecontainers van 33 m3 tot 45 m3 inhoud binnen kunnen staan. We beschikken in Breda over een verwarmde en elektronisch beveiligde hal waar we zo´n 30 zeecontainers van 33 m3 inhoud binnen kunnen plaatsen.

Logistiek

De Bresser Logistiek zit gevestigd aan de Siriusstraat 23 te Tilburg in een professioneel pand met geconditioneerd warehouse. We beschikken daar over ca 3500 m2 opslagruimte in verschillende etages. Tevens hebben wij de mogelijkheid op deze locaties om containers te handlen en verwarmd en beveiligd binnen op te slaan.

Ons wagenpark is volledig ingericht volgens de normen en standaarden welke tegenwoordig verplicht zijn (alles > Euro 5). Tevens beschikken al onze trucks over BDF-wisselsystemen, waardoor we ook op uw locatie efficiënt kunnen werken.

Meubeltransport

Al decennia lang verzorgen wij voor verschillende partijen het vervoer voor hun kwetsbare producten.

Ons specialisme is vervoer en handling van (on)verpakte meubels. Wij leveren zowel B2B als B2C, waarbij wij bij de B2C leveringen ook zorgdragen voor de complete ontvangst en verwerking van de remboursen. In beide gevallen geldt dat wij full service leveren. Onder een full service levering verstaan wij inhuizen, uitpakken en monteren van de order en alle verpakkingsmaterialen worden door ons retour genomen.

Onze meubelroutes komen wekelijks in ieder postcodegebied in de Benelux en iedere 2 weken in de rest van Europa.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons je huis zien
3 Ontvang een offerte