Duurzame werkomgeving

Ontdek onze nieuwe dienstverlening

Gebouwbeheer

Bij De Bresser maken we gebouwbeheer simpel en effectief. We zorgen niet alleen voor het onderhoud en de verduurzaming van uw pand, maar bieden ook een vertrouwde huismeester als uw vaste aanspreekpunt. Met onze aanpak streven we ernaar uw kantooromgeving niet alleen functioneel te houden, maar ook duurzaam en prettig om in te werken. Met onze maandelijkse quality-scans zorgen we ervoor dat uw gebouw optimaal blijft presteren. We zijn er om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, met een focus op uw tevredenheid en het verminderen van onze impact op het milieu.

Assetmanagement

1. Inventarisatie

Goed assetmanagement begint met een grondige inventarisatie. Onze toegewijde en ervaren assetmanager zal uw gebouw van top tot teen doorlopen en elk meubelstuk bekijken, waarna al uw assets nauwkeurig in kaart worden gebracht. Hierbij streven we ernaar om niet alleen uw operationele efficiëntie te verbeteren, maar ook om de CO2-voetafdruk te minimaliseren en actief bij te dragen aan een efficiëntere circulaire economie.

2. WMS en Meubelpaspoort

Daarna digitaliseren we uw assets met ons geavanceerde Warehouse Management System (WMS), inclusief gedetailleerde CO2-rapportage. Dit stelt ons in staat om elk meubelstuk te registreren en te voorzien van een meubelpaspoort. Dit paspoort bevat alle belangrijke  informatie over een meubelstuk, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken over hergebruik, reparatie of recycling. Zo dragen we bij aan een circulaire economie door waarde te behouden en verspilling te minimaliseren.

Heeft u meubels waar u geen directe bestemming voor heeft? Bekijk hoe De Bresser uw bedrijf kan ondersteunen met uw overtollige meubels.

3. Opslag assets

Onze regionale opslagfaciliteiten bieden een veilige omgeving voor uw assets, terwijl ons klantportaal u volledige controle en inzicht geeft in het beheer van uw opgeslagen goederen. Samen bekijken we de houdbaarheid en looptijd van de opslag voor de meest effectieve oplossing. Bovendien gebruiken we elektrische voertuigen voor milieuvriendelijk transport van en naar onze opslaglocaties, waarmee we onze inzet voor duurzaamheid tonen.

4. Inkoop en verkoop assets

Als meubels niet meer in gebruik zijn, bieden we bij De Bresser ook de mogelijkheid om ze een nieuw leven te geven door ze aan te bieden via ons online platform voor circulaire meubels. Ons brede assortiment van gebruikte meubelstukken biedt een eenvoudige oplossing voor verkoop en inkoop van bestaand meubilair, met volledige ondersteuning bij transport, verhuizingen en opslag.

5. Circulair meubilair

In samenwerking met lokale milieustraten en kringloopwinkels geven we overgebleven of defect meubilair een nieuwe kans door middel van reparaties, renovaties en upcycling. Zo dragen we actief bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie. Met ons revitalisatieprogramma streven we naar een duurzamere toekomst met behoud van waarde en minimalisatie van verspilling.

Waarom duurzaam gebouw- en assetmanagement van De Bresser?

  • Circulair meubilair
  • Natuurlijke hulpbronnen behouden
  • Verminderen van milieubelasting
  • Verminderen van CO2-voetafdruk
  • Circulaire economie
  • Groener transport
  • Betrouwbare ondersteuning
  • 24/7 beschikbaarheid
  • Eén vast aanspreekpunt

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier