Zakelijke verhuizing

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Wij helpen uw bedrijf

Het stilleggen van uw operationele activiteiten vanwege een verhuizing kan een flinke tegenslag zijn. We weten dat elke seconde telt en dat u snel weer aan de slag wilt gaan om uw klanten van dienst te kunnen zijn. Bij De Bresser begrijpen we dit maar al te goed. Daarom werken we samen met u aan een strakke tijdsplanning, zodat u zo snel mogelijk weer operationeel bent.

Wij van De Bresser zullen er alles aan doen om het verhuizen voor u zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Complete service

Een verhuizing omvat meer dan alleen het verplaatsen van spullen van A naar B. Voorbereidende en afrondende taken zijn essentieel, omdat er ook na aankomst op de nieuwe locatie nog veel te regelen valt. De Handyman van De Bresser is een professionele ondersteuner van uw facilitaire organisatie. Met zijn hulp zorgen we ervoor dat uw uitstraling op niveau blijft tijdens en na de verhuizing. Uiteraard heeft de Handyman een groot praktisch inzicht, gedegen praktijkkennis en beschikt hij over een volledig ingerichte servicewagen. Wij van De Bresser streven ernaar om uw zakelijke verhuizing zo vlot en probleemloos mogelijk te laten verlopen.

Extra's

De Bresser biedt de mogelijkheid om tegen zeer lage kosten uw werkplekken, overige ruimtes en contactpunten te desinfecteren. Dit doen we door middel van een elektrostatische reiniging met desinfectiemiddel. Deze reiniging kunnen we dagelijks, wekelijks of maandelijks verzorgen.

Indien uw meubilair overtollig is geworden, bieden wij u de mogelijkheid om deze tegen eerlijke prijzen van u over te nemen. Heeft u meubels die tijdelijk overtollig zijn? Dan kunt u ervoor kiezen om ze bij ons op één locatie op te slaan. Uw meubels worden nauwkeurig geregistreerd via een online opslagportaal, waar u niet alleen kunt inzien wat er is opgeslagen, maar ook bestellingen kunt plaatsen.

Nu de bemanning op kantoor minimaal is kunt u ervoor kiezen om de bureaustoelen van een dieptereiniging te voorzien. 

Bij De Bresser bieden we ook de mogelijkheid om uw vloer te onderhouden. Met onze professionele reinigingsservice kunnen we alle soorten vloeren weer in perfecte staat brengen.

Project verhuizen

Met jaarlijks meer dan 100 bedrijfs-, school-, en zorgverhuizingen van meer dan 100m3, zijn wij ook uw projectverhuizer. Tevens verzorgen wij extra diensten voor de zakelijke markt, zoals archiefopslag en beheer. Ook kunt u bij ons terecht voor raamcontracten voor personeelsverhuizingen en Handymanservices. Wij hebben gekwalificeerde projectleiders en handymans in dienst die elk complexe traject, zoals een interne verhuizing, perfect kunnen begeleiden van het begin tot het eind.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?