Senioren verhuizen

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

De Bresser: senioren verhuizen doen wij graag!

Wij zijn uw erkende verhuizers en partner in full service logistiek. De Bresser verhuist al meer dan 100 jaar en jaarlijks voeren wij met plezier ruim 800 particuliere verhuizingen uit. Wij zijn gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, maar u kunt bij ons ook terecht voor het verhuizen van enkele meubelstukken of een gerestaureerde piano. Wij regelen uw traject van begin tot eind professioneel. Een verhuizing gaat u niet in de koude kleren zitten en om u te ontzorgen, helpen wij u graag. Ook voor een senioren verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een erkend en professioneel bedrijf? Maak kennis met de ervaren, erkende, enthousiaste en handige verhuizers van De Bresser! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Op zoek naar hulp bij uw senioren verhuizing?

De Bresser biedt een speciale verhuisdienst aan voor senioren. Hierbij nemen wij de volledige verhuizing uit handen. Een gedetailleerde planning is bij senioren verhuizen erg belangrijk. Voor de verhuizing vindt een rustige intake plaats. Samen bereiden we alles rustig voor en komen we u helpen met het inpakken van de spullen, het vervoeren, het uitpakken in de nieuwe woning en het aansluiten en installeren van alle apparaten. U kunt zelf kiezen waar u wel of geen gebruik van wilt maken: onze senioren verhuizers bieden een zeer uitgebreide service. Wij verzorgen onze senioren verhuizing samen met Ontzorgd Verhuizen. Zij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en de medewerkers hebben een speciale zorgopleiding gevolgd, zodat ze precies weten welke zorg vereist is. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

De senioren verhuizers van De Bresser staan voor u klaar

Bij een verhuizing komt veel kijken. Wanneer u kiest voor de senioren verhuizers van De Bresser en Ontzorgd Verhuizen, kiest u voor persoonlijke aandacht. Uw verhuisregisseur regelt alle werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing. U kunt kiezen uit verschillende verhuisdiensten. Wij halen groot meubilair voor u uit elkaar en we zetten het ook weer in elkaar in de nieuwe woning. Daarnaast pakken wij uw spullen in, pakken we ze weer uit en brengen we overtollig meubilair weg. Ook kunnen wij uw meubilair tijdelijk opslaan indien gewenst. Om wat kleinere klusjes in huis te voltooien, hebben wij een ‘handyman’. Deze kan u helpen bij het ophangen van lampen, schilderijen, de kapstok, spiegel en dergelijke. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het schoonmaken van uw oude of nieuwe woning of bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbedekking. Voor administratieve hulp kunt u ook bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan adreswijzigingen, abonnementen overzetten en meterstanden doorgeven. Wilt u weten wat wij voor uw senioren verhuizing kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?