Verhuizingen Breda

De Bresser: verhuisbedrijf Breda

Verhuizen doet u niet elke dag. Gelukkig maar want veel mensen ervaren verhuizen als een stressvolle gebeurtenis. Naast dat u ontzettend veel papierwerk moet regelen, is ook het inpakken en uitpakken van uw inboedel vaak een grote klus. Wilt u uw verhuizing graag zo efficiënt mogelijk aanpakken? Maak dan kennis met De Bresser, wij zijn een enthousiast en vakkundig verhuisbedrijf in Breda. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring met verhuizingen op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Waar u ook heen gaat: wij helpen u om de verhuizing van A tot Z te regelen. Wij verhuizen bovendien zowel particulieren als bedrijven en mensen die extra zorg nodig hebben.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Ons plan van aanpak tijdens het verhuizen Breda

Ons plan van aanpak tijdens het verhuizen Breda begint met het opstellen van een offerte. Dit doen we door met u te (video)bellen of bij u langs te komen. Tijdens deze intake bekijken we wat er verhuisd moet worden en bespreken we van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kunnen wij (indien gewenst) helpen met het inpakken, uitpakken en installeren van uw meubels. Moet uw woning leeg worden gemaakt voor oplevering? Ook deze klus kunnen wij voor u uit handen nemen. Zodra u akkoord bent met de offerte zullen we een duidelijke planning maken zodat zowel u als ons verhuisteam zich optimaal kan voorbereiden.

Neem contact op met onze verhuizers Breda

Wilt u uw verhuizing graag laten verzorgen door onze verhuizers Breda? Neem dan direct contact op met De Bresser. We zijn bereikbaar via de e-mail, telefoon of social media. Via onze website kunt u bovendien direct een afspraak inplannen voor een videogesprek met onze experts. Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk ook even verder kijken op onze website. Online vindt u veel informatie over ons en de mogelijkheden die wij u bieden. Zo zijn wij niet alleen een verhuisbedrijf maar verzorgen wij bijvoorbeeld ook de opslag van goederen. Ideaal als u niet direct in uw nieuwe woning terecht kunt of als u kleiner gaat wonen. Kom hier met ons in contact!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?