Logistiek

De Bresser neemt uw logistiek proces compleet uit handen.

Full service

U zoekt een goede en betrouwbare partner voor het gehele logistieke proces van uw goederen? Dan heeft u bij deze de juiste partner gevonden. De Bresser heeft meer dan 100 jaar ervaring in meubelvervoer en meubellogistiek!

Wekelijks leveren wij in de gehele Benelux en tweewekelijks verder in Europa!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Services

Om het meubeltransport zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, bieden wij u handige extra services. Zo kunnen wij u helpen met het inpakken van de goederen, het uitpakken en het monteren van de meubels en het retourneren van het inpakmateriaal. Ideaal als u een (internationale) verhuizing op de planning heeft staan! Onze handige en enthousiaste vakmannen zorgen ervoor dat alle meubels binnen no time op hun plek staan. Deze full-service bieden wij zowel voor particulieren als voor bedrijven. Daarnaast kunnen wij deze full-service (op aanvraag) verzorgen in heel Europa.

B2B meubeltransport

De Bresser heeft inmiddels al meerdere jaren ervaring in het transporteren van meubels binnen de Business to Business sector. Voor verschillende klanten bezorgen wij wekelijks meubilair door de gehele Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Daarnaast biedt De Bresser ook de mogelijkheid om montage werk op locatie uit te voeren zodat de klant meteen gebruik kan maken van de meubels. Op deze manier verliest de klant geen kostbare tijd.

Wij rijden zelf en zijn hierdoor niet afhankelijk en hebben 100% grip op lopende orders.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?