Particuliere verhuizingen

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Particuliere verhuizingen

Verhuizen is voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis. U gaat uw vertrouwde omgeving achterlaten en gaat een nieuw avontuur tegemoet. Er moeten naast de fysieke verhuizing natuurlijk ook een hoop andere zaken geregeld worden. Wij kunnen niet overal bij helpen maar het fysieke gedeelte nemen wij u graag uit handen.

Jaarlijks voeren wij met plezier ruim 800 particuliere verhuizingen uit waarbij 90% van onze klanten ons beoordeeld een gemiddeld cijfer van 9! Het traject wordt met u vooraf tot in detail doorgenomen zodat zowel u als wij niet voor verrassingen komen te staan. 

Wij van De Bresser zullen er alles aan doen om het verhuizen voor u zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

Neem direct contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Persoonlijk gesprek

Verhuisplannen?

De Bresser is gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, of het nu een klein erfstuk is of uw gerestaureerde piano. Wij zorgen ervoor dat het traject van begin tot eind professioneel is geregeld. 

Bel ons, dan maken we een vrijblijvende afspraak. U geeft tijdens dit gesprek precies aan wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos en volgens een strakke planning gaat verlopen.

Wat onze klanten zeggen

5/5
Wij gingen verhuizen naar een mooie locatie in Breda op de 7de verdieping. Vanuit de verhuurder moest de verhuizing buitenom gebeuren. Deze mensen hebben dit keurig gedaan met een verhuislift, jeetje dat is best hoog 🙂 Ik moest me soms inhouden om niet mee te helpen, ik liep alleen maar in de weg. Het is natuurlijk duurder dan zelf verhuizen maar als je om 13.00 uur alweer volledig in je nieuwe huisje zit is het een no brainer, dit kun je gewoon niet zelf. Echte vaklui die weten hoe je moet verhuizen
Johan
Breda
4/5
Goede inschatting qua benodigde aantal dozen. Er waren aanvankelijk te weinig stickers geleverd, maar er zijn vervolgens nog twee vellen per post gestuurd. Het in- en uitladen ging heel vlot en mijn bed is netjes uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Van één smalle kledingkast met planken zijn de scharnieren tijdens de rit losgekomen, waarbij de oorspronkelijke bevestigingspunten wat beschadigd zijn. Volgende week stuurt het bedrijf iemand langs om dit te laten herstellen. Heel prettig contact met mevrouw Van der Heijden van de binnendienst.
V.
Tilburg

Hulp nodig bij een particuliere verhuizing?

Een verhuizing gaat u niet in de koude kleren zitten. Naast dat u uw oude huis volledig moet leegruimen, moet uw nieuwe huis weer op orde worden gemaakt. Het in- en uitpakken van de dozen kost veel tijd. Om nog maar te zwijgen over klussen zoals apparatuur aansluiten, meubels weer in elkaar zetten en het huis inrichten. Nu kunt u natuurlijk een aantal weken vrij nemen om alles rond te maken of de hulp van vrienden en familieleden inschakelen. In de praktijk blijkt het echter best lastig te zijn om dit te regelen. Het inhuren van een verhuisbedrijf kan om deze redenen een interessant alternatief zijn. Bent u op zoek naar een erkend en professioneel verhuisbedrijf dat graag helpt bij een particuliere verhuizing? Maak dan kennis met de ervaren, erkende, enthousiaste én handige verhuizers uit het team van De Bresser. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos van A naar B verhuist.

Extra diensten

Bij een verhuizing bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele woning mee in te richten. Wij zorgen ervoor dat er een “handyman” beschikbaar is om samen met u de woning in te richten en apparatuur aan te sluiten. Op deze manier kunt u zonder zorgen dezelfde dag uw woning nog betrekken. 

Daarnaast kunnen wij spullen en meubelen welke u niet meer nodig heeft voor u afvoeren zodat uw oude woning klaar is voor oplevering. 

Speciaal voor senioren en mensen die extra zorg nodig hebben, biedt De Bresser deze verhuisdienst aan.

Meer informatie >

Wekelijks komen wij in heel de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. Naast deze vaste routes kunnen wij ook overal ter wereld helpen met uw verhuizing.

Meer informatie >

Mocht u kleinere of deelverhuizingen hebben naar bestemmingen binnen Europa of misschien zelfs overzee, bijvoorbeeld voor enkele meubelstukken? Dan kunt u ook bij ons terecht!

Meer informatie >