Particuliere verhuizing

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Zorgeloos verhuizen

Verhuizen is voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis. U gaat uw vertrouwde omgeving achterlaten en gaat een nieuw avontuur tegemoet. Er moeten naast de fysieke verhuizing natuurlijk ook een hoop andere zaken geregeld worden. Wij kunnen niet overal bij helpen maar het fysieke gedeelte nemen wij u graag uit handen.

Maak kennis met de ervaren, erkende, enthousiaste én handige verhuizers uit het team van De Bresser. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos van A naar B verhuist.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Verhuis plannen?

Bij De Bresser zijn we gespecialiseerd in zowel kleine als grote verhuizingen door heel Nederland, waarbij elk detail professioneel wordt verzorgd, van kostbare erfstukken tot gerestaureerde piano’s. Jaarlijks helpen we meer dan 800 particulieren met verhuizen, met een tevredenheidsscore van gemiddeld 9 op 10.

Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, waarin u uw wensen kunt bespreken. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt en op tijd klaar is. Ons doel is om uw verhuizing zo stressvrij mogelijk te maken.

diensten

Bekijk ook eens

Handymanservices

Van meubelmontage tot kleine reparaties, onze handymanservices bieden praktische oplossingen voor uw huis of kantoor.

Zorgverhuizingen

Met speciaal opgeleid personeel zorgen we voor een zorgvuldige verhuizing die rekening houdt met specifieke behoeften en omstandigheden.

Internationaal

Met onze ervaren eigen verhuizers en vaste Europese routes, zijn wij uw ideale partner voor internationale verhuizingen.

Deelverhuizingen

Of het nu gaat om een enkel meubelstuk of een deel van uw inboedel, wij regelen het vervoer en de levering voor een deelverhuizing.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?