Verhuizingen
's-Hertogenbosch

De Bresser: verhuisbedrijf Den Bosch

De Bresser is een verhuisbedrijf Den Bosch met meer dan 100 jaar ervaring. Met ruim 800 particuliere verhuizingen en meer dan 100 zakelijke verhuizingen per jaar weten wij als geen ander hoe we een verhuizing tot in de puntjes moeten regelen. Dankzij onze ervaring, kennis en ons enthousiaste team hebben wij dan ook al veel mensen geholpen bij het verhuizen! Wij werken hierbij transparant en efficiënt. Alles met als doel om de verhuizing soepel, snel en zorgeloos te laten verlopen. Wij willen tijdens de verhuizing u graag ondersteunen en ervoor zorgen dat u diezelfde avond nog op uw nieuwe locatie een kopje koffie zit te drinken.

Neem direct contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Hulp bij het verhuizen van of naar Den Bosch

De Bresser helpt u bij verhuizen Den Bosch, of verhuizen naar een nationale of internationale bestemming. Zowel voor particuliere als zakelijke verhuizingen kunt u bij ons terecht. Daarnaast bieden wij extra services, zoals een zorgverhuizing speciaal voor senioren of voor mensen die extra zorg nodig hebben tijdens de verhuizing. Ook voor mensen die op zoek zijn naar hulp bij het inpakken van de inboedel of hulp bij het installeren van meubels en apparatuur op de nieuwe locatie tijdens de verhuizing bent u aan het goede adres bij De Bresser. Tot slot kunt u bij ons ook tijdelijk uw inboedel opslaan. Bijvoorbeeld als u kleiner gaat wonen, als u gaat verbouwen of nog even moet wachten voordat u uw nieuwe huis kan betrekken.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

Plan een video chat

Laat ons uw huis zien

Ontvang een offerte

Verhuizers Den Bosch geven u graag meer info!

Ons team aan verhuizers Den Bosch geven u graag meer informatie over onze werkwijze en voorwaarden. Tevens kunt u op de website ongeveer berekenen wat uw verhuizing gaat kosten. Voor een specifiek inzicht in de kosten raden wij u aan om ons te contacteren. Wij geven u graag een vrijblijvende offerte. U bereikt De Bresser via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Aarzel niet om bij vragen of indien u een offerte wenst, contact op te nemen met ons enthousiaste en vakkundige team. Wij staan klaar om u te helpen en uw verhuizing tot in de puntjes te regelen.