Internationale verhuizing

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Grenzeloos verhuizen

Overweegt u een internationale verhuizing naar bestemmingen zoals Zwitserland, Duitsland of Frankrijk? Of misschien heeft u meubels verkocht aan een klant in het buitenland? De Bresser staat voor u klaar met een modern wagenpark, ervaren eigen verhuizers en vaste Europese routes, waardoor wij uw ideale partner zijn voor internationale verhuizingen.

Onze meubelroutes bedienen standaard België, Luxemburg en Nederland meerdere keren per week. Hierdoor kunnen we snel uw verhuizing of groupage-zending binnen de BeNeLux verzorgen. Maar ook voor kleinere of deelverhuizingen binnen Europa of overzee, zoals de inrichting van een kantoor of slechts enkele meubelstukken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Groupage transport

Dankzij onze samenwerking met Topmovers bieden we groupage aan, wat betekent dat we deelvrachten kunnen combineren voor een efficiënt en kosteneffectief transport. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij onze kennis en expertise perfect afstemmen op vrijwel iedere verhuis- en transportvraag, zowel in Europa als daarbuiten.

diensten

Verhuizen naar

BeNeLux

In België, Luxemburg en Nederland komen we standaard meerdere keren per week met onze meubelroutes. Zo kunnen we snel uw verhuizing of groupage zending verzorgen.

Zwitserland

De Bresser is wekelijks door heel Zwitserland te vinden met onze eigen routes. De medewerkers van De Bresser zullen er alles aan doen om te zorgen dat uw inboedel netjes en veilig aankomt.

Duitsland

De Bresser komt al jarenlang overal door Duitsland met onze routes. Door deze jaren zijn er samenwerkingen ontstaan met meerdere verhuisbedrijven in Duitsland.

Frankrijk

Ieder jaar emigreren vele Nederlanders vanuit en naar Frankijk. Hierdoor is De Bresser ook erg bekend in Frankrijk. Gemiddeld rijden er per week met 3 eigen wagens door heel Frankrijk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?