Vanaf 2024 De Bresser België

Brussel

Per 1 januari 2024 starten wij in Brussel met onze eerste locatie in België. Op de Bazellaan 8 in Evere (ring Brussel) hebben wij ons warehouse, personele en materiële bezetting.

Wij staan voor je klaar met ons TOP team! We vervullen graag de functie als cross dock en we verzorgen voor jouw bedrijf de zendingen de last mile. Vanuit Brussel kunnen wij door heel België leveren. Vanzelfsprekend kunnen we ook het transport van Nederland naar onze locatie in Brussel verzorgen. 

Parkeerverguningen

Is de locatie van jouw bedrijf bijvoorbeeld in een vergunningsgebied? Dan is er een tijdelijke parkeervergunning nodig. De Bresser regelt tijdig deze vergunningen.

Afzettingen

Wij regelen ook het afzetten van bijvoorbeeld de weg zodat de vrachtwagen de goederen zonder problemen kan laden of lossen.

Verhuislift

Is er een verhuislift nodig op de locatie van levering? Geen probleem, zoals je gewend bent van ons verzorgen wij deze ook.

Full service

Wij leveren dezelfde kwaliteit en services zoals je van ons gewend bent maar dan in België. Aanvragen, contact en planning verloopt via Niels van Gestel en Aaron Mutsaers. 

niels@debresser.nl

aaron@debresser.nl

0031 13 528 2372

Bazellaan 8, 1140 Evere, België

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?