Verhuizingen Bergen op Zoom

Verhuizingen Bergen op Zoom

Staat er een verhuizing op de planning? Dan kunt u twee dingen doen. Zo kunt u familieleden en vrienden optrommelen en de boel zelf regelen. Dit kost echter veel tijd én stress. Niet iedereen staat namelijk te springen om te komen helpen of kan op de afgesproken dag langskomen. Ook het verhuizen van grote en zware objecten kan problemen opleveren als u dit zelf probeert te regelen. Een andere optie is om een verhuisbedrijf Bergen op Zoom in te schakelen. Zo weet u zeker dat het werk goed uitgevoerd wordt en u uw deadlines haalt. De Bresser is een professioneel en erkend verhuisbedrijf uit de omgeving van Bergen op Zoom. Wij hebben jarenlange ervaring met privé en zakelijke verhuizingen, zowel in het binnen- als in het buitenland. Wij zorgen er voor dat uw verhuizing binnen korte tijd wordt geregeld. Wij zorgen er voor dat de dag zorgeloos verloopt en uw volledige inboedel in perfecte staat op de eindbestemming arriveert.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Wij maken verhuizen Bergen op Zoom makkelijker

Verhuizen Bergen op Zoom maken wij makkelijker door met u mee te denken. Wij dragen bovendien zorg voor uw planning en goederen. Uiteraard zorgen wij er voor dat zelfs grote en breekbare spullen heelhuids op hun nieuwe locatie aan komen. Op locatie kunnen wij eventueel helpen met de spullen op hun plek zetten, in elkaar schroeven en aansluiten. Dit is een extra service die u –indien gewenst- kunt bijboeken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit zelf te doen. Bent of kent u iemand die extra ondersteuning nodig heeft bij het verhuizen? Informeer dan naar onze zorgverhuizingen. Tijdens een zorgverhuizing werken we in een rustig tempo en met kleine stapjes. Wij bieden hierbij zorg en ondersteuning op maat, bijvoorbeeld voor oudere mensen die verhuizen naar een zorginstelling. Alle details rondom de verhuizingen regelen we voor u. Denk hierbij aan het inpakken van de inboedel, maar ook aan het wijzigen van het adres bij diverse instanties.

Maak kennis met onze verhuizers Bergen op Zoom

Bent u benieuwd wat De Bresser voor u kan betekenen? Lees dan verder op de website. Hier vindt u veel praktische informatie over ons bedrijf en onze diensten. Een andere optie is om direct contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag of kunnen een afspraak maken om een offerte op maat voor u te maken. Zo krijgt u direct inzicht in de kosten die wij berekenen. Een offerte maken wij door bij u langs te komen of een videogesprek in te plannen. Als u binnen enkele minuten wilt weten welke tarieven wij hanteren kunt u ook een berekening maken via onze website. Dankzij onze calculator ontdekt u direct wat een verhuizing ongeveer kost. U contacteert ons via de telefoon, e-mail of social media. We hopen u gauw te begroeten bij De Bresser!

Zakelijke dienstverlening

Een bedrijfsverhuizing is veel meer dan enkel het verhuizen van spullen van A naar B. Onze zakelijke dienstverlening gaat verder dan dat. Wij kunnen bijvoorbeeld ook optreden als partner voor uw overige facilitaire zaken zoals: 

  • Raamcontracten voor uw personeelsverhuizingen;
  • Handyman services;
  • Archiefopslag en beheer.

Onze adviseur komt graag bij u langs om onze mogelijkheden en uw wensen te bespreken. 

Succesverhalen

Klanten zijn blij met ons

Toine, Oisterwijk

26-03-2024

De verhuizing is zonder problemen verlopen. Hulpvaardig en ervaren team dat alle spullen met respect heeft verhuisd.

Frans, Den Bosch

25-03-2024

De verhuisploeg arriveerde om kwart voor acht ‘‘s ochtends en vertrok toen het werk gedaan was, om kwart voor acht ‘‘s avonds. Nog steeds goedgemutst en servicebereid. Compliment!

Lotte, Lage Mierde

20-02-2024

Vriendelijke mannen, wordt netjes gewerkt, zolang er koffie is is er niets teveel gevraagd, goede schade afhandeling, prettig meedenken toen wij tijdelijke opslag nodig hadden. Je betaald voor de goede service en kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?