De Bresser Verhuizingen - Transport Uw partner voor het leveren van verpakte en onverpakte meubels door de Benelux en geheel Europa
exit menu bresser

Wij kunnen de levering van uw meubels verzorgen, full service, waar dan ook in Europa. Ons team van ervaren medewerkers zorgt voor een perfecte uitvoering en een altijd tevreden klant.

100 jaar ervaring

Meubeltransport vindt niet alleen plaats bij een verhuizing, maar ook wanneer klanten aankopen doen in een (online) winkel zal de bestelling bij de eindklant moeten arriveren. Met onze ervaring in het meubeltransport kan De Bresser u te allen tijde van dienst zijn.

Logistiek Centrum

De Bresser is gespecialiseerd in alle logistieke processen rondom alle soorten meubilair. Wij verzorgen, vanuit ons logistieke centrum in Tilburg, de verpakking van de meubels voor ze verladen worden en op transport gaan. Met onze professionele software kunt u zelf de goederen beheren en aansturen voor logistiek.

Nationaal en internationaal

In België en Nederland komen we standaard meerdere keren per week met onze meubelroutes. We leveren op deze routes de B2B adressen, maar ook de B2C leveringen. Desgewenst kunnen we in beide gevallen full-service levering verzorgen. Dat wil zeggen dat we de goederen kunnen inhuizen, uitpakken, monteren en al het (in)pakmateriaal retour kunnen nemen. Op aanvraag kunnen wij ook het logistieke proces verzorgen in heel Europa. 

Wij vervoeren onder andere:

  • Restaurant meubilair 
  • Medisch meubilair
  • School meubilair
  • Hotel meubilair
  • Luxe meubilair

 

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons je huis zien
3 Ontvang een offerte