De Bresser Verhuizingen - Transport Uw partner voor het leveren van verpakte en onverpakte meubels door de Benelux en geheel Europa Wij zijn bereikbaar tot 17:00 +31 (0)13 52 823 72
exit menu bresser

Wilt u meubels van A naar B vervoeren? Dat doet u met behulp van de professionele meubeltransport van De Bresser. Wij zijn uw partner voor het verhuizen of vervoeren van meubels. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aan kloppen voor een zeer volledige service. Doordat wij ruim 100 jaar ervaring hebben als verhuisbedrijf, verzekeren wij u dat de meubels veilig en efficiënt naar hun eindbestemming worden gebracht. Dankzij onze software, kunt u de goederen zelfs volgen of aansturen! Onze vrachtwagens rijden meerdere keren per week door heel Nederland en België. Daarnaast zijn we actief in de rest van Europa.

Ontdek onze full-service meubel transport

Meubeltransport vindt niet alleen plaats bij een verhuizing, maar ook wanneer klanten aankopen doen in een (online) winkel zal de bestelling bij de eindklant moeten arriveren. Met onze ervaring in het meubeltransport kan De Bresser u te allen tijde van dienst zijn.

Om de meubel transport zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, bieden wij u handige extra services. Zo kunnen wij u helpen met het inpakken van de goederen, het uitpakken en het monteren van de meubels en het retourneren van het inpakmateriaal. Ideaal als u een (internationale) verhuizing op de planning heeft staan! Onze handige en enthousiaste vakmannen zorgen er voor dat alle meubels binnen no time op hun plek staan. Deze full-service bieden wij zowel voor particulieren als voor bedrijven. Daarnaast kunnen wij dit full-service (op aanvraag) verzorgen in heel Europa.

Logistiek Centrum

De Bresser is gespecialiseerd in alle logistieke processen rondom alle soorten meubilair. Wij verzorgen, vanuit ons logistieke centrum in Tilburg, de verpakking van de meubels voor ze verladen worden en op transport gaan. Met onze professionele software kunt u zelf de goederen beheren en aansturen voor logistiek.

Wij vervoeren onderandere:

  • Restaurant meubilair 
  • Medisch meubilair
  • School meubilair
  • Hotel meubilair
  • Luxe meubilair

Nationaal en internationaal

In België en Nederland komen we standaard meerdere keren per week met onze meubelroutes. We leveren op deze routes de B2B adressen, maar ook de B2C leveringen. Desgewenst kunnen we in beide gevallen full-service levering verzorgen. Dat wil zeggen dat we de goederen kunnen inhuizen, uitpakken, monteren en al het (in)pakmateriaal retour kunnen nemen. Op aanvraag kunnen wij ook het logistieke proces verzorgen in heel Europa. 

Meer informatie over transport meubels?

Wilt u meer informatie over transport meubels? Kijk dan rustig rond op onze website of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de chat, e-mail, telefoon of het online contactformulier. Tot slot bieden wij u de optie om snel en eenvoudig een offerte aan te vragen. Wij plannen hiervoor een videogesprek in, waarbij u ons vertelt (en laat zien) welke meubels u wilt vervoeren. Wij stellen vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u op. Wacht dus niet langer en schakel ons in! Wij zijn dé expert in verhuizen én het vervoeren van meubels.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons uw huis zien
3 Ontvang een offerte