exit menu bresser

Wij kunnen de levering van uw meubels verzorgen, full service, waar dan ook in Europa. Ons team van ervaren medewerkers zorgt voor een perfecte uitvoering en immer tevreden klant.

100 jaar ervaring

Meubeltransport vindt niet alleen plaats bij een verhuizing, ook wanneer klanten aankopen doen in een (online) winkel zal de bestelling bij de eindklant moeten arriveren. Met onze ervaring in het meubeltransport kan De Bresser u van dienst zijn.

Logistiek Centrum

De Bresser is gespecialiseerd in meubellogistiek en distributie. Wij verzorgen in ons logistiek centrum in Tilburg de verpakking van de meubels voor ze verladen worden en op transport gaan. Met onze professionele software kunt u de goederen beheren en aansturen voor logistiek.

Nationaal en internationaal

In België en Nederland komen we een aantal keer per week met onze meubelroutes. We leveren op deze routes de B2B adressen, maar ook de B2C leveringen. Desgewenst kunnen we in beide gevallen full-service levering verzorgen. Dat wil zeggen dat we de goederen kunnen inhuizen, uitpakken, monteren en alle pakmateriaal retour kunnen nemen. Daarnaast rijden we iedere 2 weken in Europa.

Meubelvervoer

Wij vervoeren met name veel medisch meubilair, zoals ziekenhuisbedden en toebehoren. Tevens richten wij veel restaurants en hotels in en zijn wij de logistieke partner van veel producenten van schoolmeubilair. Ook luxe meubilair voor particuliere klanten wordt door ons geleverd.

Ontvang nu ook uw offerte via onze videochat

1 Plan een video chat
2 Laat ons je huis zien
3 Ontvang een offerte