Meubeltransport

Uw partner voor het leveren van verpakte en onverpakte meubels door de Benelux en geheel Europa

Meubels vervoeren

Wilt u meubels van A naar B vervoeren? Dat doet u met behulp van de professionele meubeltransport van De Bresser. Wij zijn uw partner voor het verhuizen of vervoeren van meubels. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen voor een zeer volledige service. Doordat wij ruim 100 jaar ervaring hebben als verhuisbedrijf, verzekeren wij u dat de meubels veilig en efficiënt naar hun eindbestemming worden gebracht. Dankzij onze software kunt u de goederen zelfs volgen of aansturen! Onze vrachtwagens rijden meerdere keren per week door heel Nederland en België. Daarnaast zijn we actief in de rest van Europa.

Neem direct contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte logistiek

Logistiek Centrum

De Bresser is gespecialiseerd in alle logistieke processen rondom alle soorten meubilair. Wij verzorgen, vanuit ons logistieke centrum in Tilburg, de verpakking van de meubels voor ze verladen worden en op transport gaan. Met onze professionele software kunt u zelf de goederen beheren en aansturen voor logistiek.

Wij vervoeren onder andere:

Nationaal en internationaal

In België̈ en Nederland komen we standaard meerdere keren per week met onze meubelroutes. We leveren op deze routes de B2B-adressen. Desgewenst kunnen we in beide gevallen full-service levering verzorgen. Dat wil zeggen dat we de goederen kunnen inhuizen, uitpakken, monteren en al het (in)pakmateriaal retour kunnen nemen. Op aanvraag kunnen wij ook het logistieke proces verzorgen in heel Europa.

Internationale meubeltransport

Heeft u een internationale verhuizing op de planning staan? Of heeft u meubels verkocht aan een klant in het buitenland? 

We rijden met ons transport door geheel Europa. Onze specialiteit is het full-service leveren van meubilair op alle plekken in Europa. Met onze jaren lange ervaring op het gebied van internationaal transport is De Bresser volledig op de hoogte van douane formaliteiten. Hierdoor kunnen wij er dus voor zorgen dat uw product zonder problemen de grens over kunnen. Van complete vrachten tot groupagevervoer, bij De Bresser is het in goede handen.

Wilt u een offerte voor meubel transport aanvragen?

Neem dan contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.