Verhuisbedrijf Venlo

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

Verhuizen in Venlo? Wij helpen u!

Verhuisbedrijf De Bresser is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. U kunt vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde, verantwoorde en zorgeloze verhuizing. Daarnaast vinden wij het belangrijk om goed georganiseerd te werk te gaan. Voor uw verhuizing in Venlo kunt u ervoor kiezen om telefonisch de verhuizing door te nemen. U bespreekt in dit gesprek met onze adviseur wat er verhuisd moet worden en vervolgens schatten onze adviseurs in wat de omvang is van de door u gewenste verhuizing. Hiervoor wordt een prijs per uur berekend. Een tweede optie is dat wij door middel van een videocall een rondleiding krijgen door uw huis, zodat wij kunnen zien wat er verhuisd moet worden. Vervolgens stellen wij een gedetailleerde offerte samen, waarvoor u weet waar u aan toe bent.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Uw verhuizing in Venlo geregeld door De Bresser

De Bresser kiest er het liefst voor om een gespecialiseerde adviseur bij u langs te laten komen. Ons verhuisbedrijf komt bij u in Venlo langs en kan u op de hoogte stellen van alles wat er moet gebeuren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op deze manier kunnen wij u een exacte aanbieding offreren. Snel en efficiënt verhuizen in Venlo met hulp van De Bresser: wij zijn er voor u!

Verhuisservice De Bresser nabij Venlo

Onze verhuizers helpen u graag in Venlo! Bij een verhuizing komt veel kijken. Wij nemen u graag werk uit handen door goed voorbereid te werk te gaan. Jaarlijks voeren wij zo’n 800 particuliere verhuizingen uit: genoeg kennis en ervaring dus om ook uw verhuizing in Venlo door ons te laten uitvoeren. Wij zullen er alles aan doen om uw verhuizing zo soepel mogelijk tel aten verlopen. U hoeft niet een aantal weken vrij te nemen om alles rond te maken, of vrienden en familie in te schakelen: ons verhuisbedrijf helpt u in Venlo om u van A naar B te verhuizen! Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat De Bresser voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?