Verhuizen

De Bresser is uw partner voor lokale, nationale en internationale verhuizingen.

De Bresser Verhuizingen

Een zakelijke of particuliere verhuizing, zorgverhuizingen, internationaal verhuizen of het transporteren van meubels; De Bresser staat voor u klaar. Met onze professionele aanpak en ervaren team zorgen we voor een soepele werkwijze, waarbij uw eigendommen veilig en efficiënt worden verplaatst naar hun nieuwe bestemming.

Een verhuizing is een hele gebeurtenis voor u en uw familie. Vaak levert verhuizen veel stress op maar wij kunnen alle zorgen voor u uit handen nemen. De Bresser is aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, wat betekent dat u kunt vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundige uitgevoerde, verantwoorde en zorgeloze verhuizing.

Hoe we te werk gaan

Werkwijze

1. Intake / offerte

Bespreek uw verhuizing telefonisch, via een videocall of met een gespecialiseerde adviseur voor een nauwkeurige offerte. Onze voorkeur heeft een persoonlijke beoordeling door een van onze ervaren adviseurs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en wij u een exacte offerte kunnen aanbieden.

2. Inpakken

Kies ervoor om zelf in te pakken of laat ons het inpakken voor u regelen. Laat ons van tevoren weten wat uw voorkeur is, zodat wij het benodigde inpakmateriaal bij u thuis kunnen bezorgen.

3. Laatste controle

Een laatste controle op locatie om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op de verhuisdag. Een specialist komt enkele dagen voor de verhuizing langs om de details door te nemen en eventuele last-minute aanpassingen te bespreken, waardoor verrassingen op de verhuisdag worden voorkomen.

4. Verhuizen

Bevestiging van de verhuistijden een dag van tevoren, gevolgd door professionele verhuizers die alles soepel laten verlopen. Onze binnendienst belt u om de verhuistijden te bevestigen, waarna onze ervaren verhuizers ervoor zorgen dat uw verhuizing efficiënt en zorgeloos verloopt.

5. Nazorg

Kies zelf of laat ons uw spullen uitpakken, met de mogelijkheid om het inpakmateriaal op te laten halen en voor nazorg. Nadat het grootste deel van de verhuizing is voltooid, heeft u de keuze om zelf uw spullen uit te pakken of dit aan onze specialisten over te laten. Na de verhuizing staan we ook klaar voor eventuele vragen of opmerkingen die u nog heeft.

Neem contact op

Offerte particulier

Succesverhalen

Klanten zijn blij met ons

Toine, Oisterwijk

26-03-2024

De verhuizing is zonder problemen verlopen. Hulpvaardig en ervaren team dat alle spullen met respect heeft verhuisd.

Frans, Den Bosch

25-03-2024

De verhuisploeg arriveerde om kwart voor acht ‘‘s ochtends en vertrok toen het werk gedaan was, om kwart voor acht ‘‘s avonds. Nog steeds goedgemutst en servicebereid. Compliment!

Lotte, Lage Mierde

20-02-2024

Vriendelijke mannen, wordt netjes gewerkt, zolang er koffie is is er niets teveel gevraagd, goede schade afhandeling, prettig meedenken toen wij tijdelijke opslag nodig hadden. Je betaald voor de goede service en kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?