Opslag assets

Assetmanagement

Nieuw

De duurzame
werkomgeving

Ontdek onze nieuwste dienstverlening en geniet van dagelijkse efficiëntie en complete ontzorging. Als er besloten is dat assets nog waarde hebben, kunnen we de assets opslaan. Bij De Bresser geloven we in totale ontzorging, zodat u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is.

Regionale opslag

Onze regionale opslagfaciliteiten bieden een veilige en gecontroleerde omgeving voor uw assets, terwijl ons klantportaal u volledige controle en inzicht geeft in het beheer van uw opgeslagen goederen. Samen met u kijken we naar de houdbaarheid en looptijd van de opslag, zodat we altijd de meest effectieve oplossing kunnen bieden. Bovendien maken we gebruik van elektrische voertuigen voor een milieuvriendelijk transport van en naar onze opslaglocaties, waarmee we onze inzet voor duurzaamheid versterken.

Inkoop en verkoop assets

Als meubels niet meer in gebruik zijn, bieden we bij De Bresser ook de mogelijkheid om ze een nieuw leven te geven door ze aan te bieden via ons online platform.

Circulair meubilair

In samenwerking met lokale milieustraten en kringloopwinkels zorgen we ervoor dat overgebleven of defect meubilair weer relevant wordt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?