Container opslag

Container opslag in Breda, Tilburg en Oisterwijk

Als u uw inboedel tijdelijk wilt opslaan, is container opslag de ideale oplossing. Een container kan namelijk eenvoudig voor uw huis geplaatst worden, worden gevuld en veilig worden ondergebracht in een opslagruimte. Bij De Bresser bieden wij u opslagruimtes voor containers in Breda, Tilburg en Oisterwijk. Alle opslagruimtes zijn volledig geconditioneerd. Zo weet u zeker dat uw spullen veilig, vochtvrij en op kamertemperatuur staan. Vervolgens spreken we een einddatum af waarop u de container weer komt leeghalen of geeft u ons een seintje. Wij zorgen er op dat moment voor dat u weer bij uw inboedel kunt.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op en wij helpen u binnen 24 uur.

Offerte particulier

Container opslag huren in verschillende formaten

Bij De Bresser kunt u een container opslag huren in verschillende formaten. Als het om een paar spullen gaat, is een container van 8 m3 wellicht groot genoeg. Gaat het om meer spullen of een complete huisraad, dan kunt u kiezen uit containers met afmetingen van 16 m3, 33 m3 of 48 m3. Twijfelt u welke container u het beste kunt kiezen? Dan geven onze adviseurs graag een vrijblijvend advies. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring met verhuizen en opslag, waardoor wij vaak precies kunnen inschatten welk formaat container u nodig heeft voor uw inboedel.

Huren container opslag met drie verschillende opslagmogelijkheden

Bij het huren container opslag maken wij gebruik van drie verschillende opslagmogelijkheden. Zo kunt u de container zelf inpakken, dit door ons laten uitvoeren of kiezen voor een extra service door ons ook uw inboedel te laten inpakken. Voor een specifieke offerte raden wij u aan om ons te contacteren. Wij geven u graag meer informatie en helpen u bij het regelen van de opslag. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail of het online contactformulier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?